Hamilelik ve Emzirme
102 görüntüleme
E
Esra K.
4 Şubat 2026 16:18
Merhaba 6 aylık hamileyim ve 19 aylık kızım var hala uykuya geçişlerde emiyor kesmeyi hiç düşünmedim tandem emzirme yapmak için emzirmeyi çok seviyordum kızımı ancak yaklaşık 1 2 aydır emzirirken sinirlenmeye başladım kızım emmeye başladığında ne kadar kendimi tutmaya başka şeyler düşünmeye çalışsamda emmesi beni sinir ediyor kendime engel olamıyorum çok sinirleniyorum ve bazen bağırırken buluyorum kendimi psikolojik olarak çok kötü hissediyorum hem bebeğimi emzirip hem emzirmekten nefret ediyorum ve korkuyorum yeni doğacak bebeğimi emzirirken de böyle hissederim diye aynı durumu yaşayan varsa yada tavsiye verecek çok memnun olurum
E
Esra K.
4 Şubat 2026 16:29
hamile misiniz peki
E
Esra K.
4 Şubat 2026 16:35
Hayır değilim kızım 18 aylık olacak
F
Feyza ..
4 Şubat 2026 16:44
Merhaba, şu an 14 aylık ve 1 aylık bebeklerim var hamilelik döneminde bi süre ben de aynı sorunu yaşamıştım. Tandem emzirme yapıyorum 1 aydır küçük bebeğimle hiçbir problemimiz yok emerken stres olmuyorum. büyük bebeğim emerken dişlerden dolayı geriliyorum ısırırsa diye ama onun dışında hamilelikteki o sinir olma hali geçti içiniz ferah olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
E
Esra K.
4 Şubat 2026 16:50
Öylemi geçici bir durum yani çok korkuyorum üstelik çok üzülüyorum bu durumda hem kendim hem kızım olduğu için ve aşırı stres oluyorum yeni bebeğimi emzirmek konusunda sıkıntı yaşarım diye kafayı yemek üzereyim de diyebilirim bende mi sıkıntı var neden böyle şey yaşıyorum diye kızıyorum ama yorumunuzu görmek beni rahatlattı çok teşekkür ederim peki ne kadar sürmüştü bu durum sizde engel olmaya çalışıyorum yapamıyorum