Hamilelik Boyunca Zofer4 Mg Kullanmak

476 görüntüleme
G

Gülşah G.

18 Nisan 2026 18:30
32 haftalik hamileyim ve her gun istifra ediyorum hamileligim cok zor gecti her gun zofer 4 mg hap kullanmanin bir zarari var mi kendi doktorumla konuştuğumda kullanabilirsin demisti
A

Ayça Ö.

18 Nisan 2026 18:37
Merhaba benimde gebeliğim çok zor geçmişti 20. Haftalara kadar zofer kullandım doktorumun önerisiyle bir sorun olmadı fakat uzun süre kullanımda nasıl etkisi olur bilmiyorum zofer hakkında olumsuz şeyler duyduğum için ben de sizin gibi endişe edip kullanmamıştım zoferi. Yine de doktorunuzla karar vermeniz en doğrusu . etkisi olmasada Prilamı doğuma kadar her gün içmiştim
G

Gülşah G.

18 Nisan 2026 19:40
Ayça Özdemir
Merhaba benimde gebeliğim çok zor geçmişti 20. Haftalara kadar zofer kullandım doktorumun önerisiyle bir sorun olmadı fakat uzun süre kullanımda nasıl etkisi olur bilmiyorum zofer hakkında olumsuz şeyler duyduğum için ben de sizin gibi endişe edip kullanmamıştım zoferi. Yine de doktorunuzla karar vermeniz en doğrusu . etkisi olmasada Prilamı doğuma kadar her gün içmiştim
Prilam bende karaciger yaglanmasi yapti direkt biraktirmisti doktorum tesekkur ederim🫶🏻
E

Elif C.

Premium Üye
18 Nisan 2026 22:06
Ben kızımda doğurana kadar kustum. Artık kusmaktan yemek borum yırtılmıştı. Afedersiniz kan kusuyordum. 11 kilo vermiştim. Zofer i ilk zamanlar bilmiyordum 15. Haftadan sonra kullanmaya başladım. Doğurana kadar da kullandım. Çok şükür çocuğumda bir sıkıntı olmadı. Şimdi ikinciye hamileyim. Her gün yine alıyorum. İnşallah bu bebeğimde de sıkıntı yaşamayız.
G

Gülşah G.

18 Nisan 2026 22:08
Elif Canlı
Ben kızımda doğurana kadar kustum. Artık kusmaktan yemek borum yırtılmıştı. Afedersiniz kan kusuyordum. 11 kilo vermiştim. Zofer i ilk zamanlar bilmiyordum 15. Haftadan sonra kullanmaya başladım. Doğurana kadar da kullandım. Çok şükür çocuğumda bir sıkıntı olmadı. Şimdi ikinciye hamileyim. Her gün yine alıyorum. İnşallah bu bebeğimde de sıkıntı yaşamayız.
Saglikla kucaginiza alin insallah😍 benimde ayni sekilde ilerliyor zoferi ya serumla aliyorum yada hap seklinde 🫶🏻
E

Elif C.

Premium Üye
18 Nisan 2026 22:17
Gülşah Güleç
Saglikla kucaginiza alin insallah😍 benimde ayni sekilde ilerliyor zoferi ya serumla aliyorum yada hap seklinde 🫶🏻
Allah kolaylık versin. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ama özellikle Bizim gibiler için ekstra zor oluyor süreç
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir