Hamilelik

149 görüntüleme
Ş

Şevval N. K.

18 Temmuz 2025 20:33
4 aylık bebeği olup hamile kalan var mı aranızda nasıl bir yol izlediniz iyi mi kötü mü deneyimi olan
E

Ezgi S.

18 Temmuz 2025 21:57
Bende şuan hamileyim kızım 1 yaşında, herkesin tecrübesi farklı olur gibime geliyor. Tabiki çok yorucu bir süreç olacak keyif almaya bakacağız. Umarım herşey çok güzel olur 💐
B

Büşra ..

19 Temmuz 2025 17:41
Benim de bebeğim henüz 8 aylıkken hamile kaldım. Bebeğimin çoklu gıda alerjisi var bir de çok iştahsız ekstra bakım ve ilgi isteyen bir bebek anlayacağınız
benim desem zaten gebeliğim çok zor geçiyor daha şimdiden çok zorlanıyorum bebek geldikten sonra da çokzor bir süreç beni bekleyeceğini tahmin ediyorum işimiz zor yani :)
G

Gamze

21 Temmuz 2025 20:40
Benim 2 yaşında oğlum 5 aylık da kızım var, biraz zor ve yorucu bir süreç sizin daha da küçük olacak ama çok fazla anlamadan bir süre sonra beraber büyüyecekler. Yani açıkcası bebekler açısından dert değil ama yıpranan siz olacaksınız. Yine de güzel ama ben çok ağlamıştım ikinci hamileliğimi öğrendiğimde yine de iyi ki doğurmuşum diyorum.🫶🏻 İnsanların söylediği hiçbir şeye de kulak asmayın bana o kadar saçma şeyler söylendi ki..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir