Hala Dıs Yok 14 Aylik

257 görüntüleme
K

Kursunlu

27 Temmuz 2026 23:46
Sevgili anneler,

Kizim 7.7.2025 dogumlu.

14 aylik olcak ve hala bir tane disi bile yok……

Cok stressssss yapiyorum
m

mrss

27 Temmuz 2026 23:50
D vitamini baktırdınız mı? Bir de diş genetik oluyor dedi doktorumuz benim bebeğimde yaşını geçmişti ilk dişi çıktığında doktorumuz iki yaşına kadar zamanı var demişti.
K

Kursunlu

27 Temmuz 2026 23:51
Evet biraz eksik cikti d vitamini
m

mrss

27 Temmuz 2026 23:54
Kursunlu
Evet biraz eksik cikti d vitamini
D vitamini eksikliğinden de olabileceğini söylüyorlar
K

Kursunlu

27 Temmuz 2026 23:54
msr
D vitamini eksikliğinden de olabileceğini söylüyorlar
Simdi ekstra Daha Yüksek dozajda veriyorum
G

Gülhanım S.

27 Temmuz 2026 23:58
1 yaşına kadar beklenebilir diyolar eğer çıkmazsa tiroitlerine bakılması gerekir diye okumuştum
Ö

Özlem O.

28 Temmuz 2026 00:02
Benim bebeğim de 14 aylık 12.ayında bir tane alttan çıktı sonrasında da üst ön diş yerine ön- yan iki dişi bi anda çıktı. Çoğu bebekte olduğunun çoook aksine :) Eşim de ben de geç diş çıkarmışız genetik çok önemli bu noktada. sizi anlıyorum bizde de geç çıktı kızımdan küçük bebeklerin bir sürü dişi var ama çıkmaya başlayınca peş peşe gelir diye düşünüyorum. Stres yapmayın bence bi sağlık sorunu değildir diye düşünüyorum mesela hala yürümüyor bebeğim ama vakti var demek ki :) eşiniz ve siz de geç çıkardıysanız bebek de öyle oluyor ha bir de kan tahlili yapılmıştır yaşında. Doktor bi şey dedi mi
M

Melis Ş. ..

Premium Üye
28 Temmuz 2026 00:58
Stres yapmayın benimki de ilk dişini 12 aylık çıkardı şu an 15 aylık ve peş peşe 11 tane diş oldu çıkınca bi tane diğerleri hemen gelecek
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir