Hala 2 Dişimiz Var

247 görüntüleme
K

Kübra D.

9 Ağustos 2026 10:58
Oğlum 1 ay sonra yaşına girecek sadece alt 2 dişimiz var normal
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Ağustos 2026 11:23
Bizde aynıydık 1 yaşına 10 gün kala üstün 1 diş patlattık Doktorlar her çocuğun diş çıkarma süreci farklı diyor
K

Kübra D.

9 Ağustos 2026 11:29
Ya aslında çocuk gelişimi mezunu bir ebeveyn olarak her çocuğun gelişim sürecinin kendine özgü seyirde ilerlediğini bildiğim halde anne olduktan sonra bilginin yerini kaygının devraldığını öğrendim

Her çocuk kendi hızında gelişir dediğim cümleyi, konu kendi çocuğum olunca kendime hatırlatmak zor oluyor o yüzden birşeyler için ‘kendimce’ geç kaldığını düşününce kaygılanıyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Ağustos 2026 11:38
Kübra Demir
Ya aslında çocuk gelişimi mezunu bir ebeveyn olarak her çocuğun gelişim sürecinin kendine özgü seyirde ilerlediğini bildiğim halde anne olduktan sonra bilginin yerini kaygının devraldığını öğrendim

Her çocuk kendi hızında gelişir dediğim cümleyi, konu kendi çocuğum olunca kendime hatırlatmak zor oluyor o yüzden birşeyler için ‘kendimce’ geç kaldığını düşününce kaygılanıyorum
Gerçekten öyleyiz aslında sanırım bı ömür kaygı içinde yaşıcaz geç kalınmışlık bı durum yok aslında 1 yaşında hala dişi çıkarmamış bebekler var doktorlar normal diyo yanlış bilmiyorsam en son dişi çıkardıktan sonra 4 ay geçmesine rağmen çıkarmadıysa bı doktora sormak lazımmış sanırım şuan bu devirde cocuk büyütmek çok zor geliyor bana iki çocuk annesiyim ilk oğlum 6 yaşında gençte anne oldum onu büyütürken bu kadar stresli olduğumu hatırlamıyorum sosyal medyanın da etkisi var sanırım biraz iştahla yiyen bebekler 6 7 tane dişi olan bebekler bı kere kol çırptı diye acaba otizm mi düşünceleri insanı dahada kaygılı yapıyor sanırım
Fatma A. U.

Fatma A. U.

9 Ağustos 2026 11:40
Biz 11 ay 10 günlükken ilk dişimizi çıkardık yani olabilir normal
Büşra A.

Büşra A.

9 Ağustos 2026 14:52
yaşında 1 diş olması gerekiyor yani çok normal
Büşra A.

Büşra A.

9 Ağustos 2026 15:04
Hanımefendi sormuşsunuz cevaplıyorum, cevabı beğenmiyorsunuz. uygulamasını kullandığınız doktoru takip öneririm. Cümlemi iyi okuyun ve idrak edin lütfen. Yaşında 1 dişi olması gerekiyor. 2 olsa sorun yok 4 de olsa sorun yok. En az 1 diş. Umarım açıklayıcı olmuştur. İyi günler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir