Hakaret
225 görüntüleme
D
Damla
20 Nisan 2026 20:52
Eşim bana ufak bir tartışmamızda sinirden anne misin kadinligimi yapmadigimi söyledi boşanmayla tehdit etti oğlumu alacağını söyledi bir kaç saat sonra pişman oldu ama bende geçmiyor söyledikleri hala kulagim da çiçek gonderdi iade ettirdim sizi seviyorum bir şans istiyorum dedi ama cok soğudum ve ne yapacağımı basil devam edeceğimi bilmiyorum

Melahat G. S.
20 Nisan 2026 20:59
Çok haklı bir durumdasınız gerçekten annelik ayrı ev işi ayrı kadın olmak çok zor çünkü eşlerimiz gereken yardımı gerektiğince yapmıyorlar çocuk büyütmek evi çekip çevirmek hep kadın işi gibi görülüyor bununla beraber bide psikolojik şiddet dediğimiz kavga ve tartışmalarda söz edilen sözler çok kırıcı ve geri dönüşü zor durumlara getirilebilir ama ani sinirle fevri kararlar vermemenizi tavsiye ederim önceki hal ve hareketlerini de göz önünde bulundurun ama hiçbir zaman kendinizi ezdirmeyin çünkü her kadın çok özeldir
R
Rumeysa K.
20 Nisan 2026 21:01
Size kocamaan sarılmak isterdim gerçekten. İlişki dinamiginizi bilmiyorum ama hiç doğru olmasa da aslında korkular yeni sorumluluklar yeni hayata adaptasyon oldukça kişileri zorluyor. Eşiniz nasil biri tabi bilemem ama siz iyi bir anne olmadığınız veya kadın olmadığınız için değil, sizi en çok nasıl acitacagini bildiği için yaptığını düşünüyorum. Çocuğunuzu almak ile ilgili tehdit de.. velayet çok farklı bir durum yoksa anneye verilir. Sizi ve bebeği kaybetmek ile ilgili korkusunu dile getirmemis de tehdit etmeyi tercih etmiş ne yazık ki.. keşke duygularımızı açıkça konusabilsek anlatabilsek. Şu aşamada eşinizi anlamak altında yatan nedenleri sorgulamak bence sizin sorumluluğunuz değil onun bunu anlayıp açıklaması çok daha doğru olur ama toplumumuzda malesef bunu bile kadın yapmak zorunda... Umarım evliliğiniz bebeğinizle birlikte çok mutlu bir şekilde sürer .
D
Damla
20 Nisan 2026 21:01
Çok haklı bir durumdasınız gerçekten annelik ayrı ev işi ayrı kadın olmak çok zor çünkü eşlerimiz gereken yardımı gerektiğince yapmıyorlar çocuk büyütmek evi çekip çevirmek hep kadın işi gibi görülüyor ama aslında aile olarak altından kaldırılması gereken bir konu ani sinirle fevri kararlar vermemenizi tavsiye ederim önceki hal ve hareketlerini de göz önünde bulundurun ama hiçbir zaman kendinizi ezdirmeyin çünkü her kadın çok özeldir
R
Rumeysa K.
20 Nisan 2026 21:03
Ayrıca eşler malesef bebekle birlikte ikinci plana atılmış gibi hissediyorlar evde iki çocuk var gibi düşünebilirsiniz bir süre bu sizi de psikolojik olarak rahatlatır :) kardeş kıskançlığı gibi düşünün :)
D
Damla
20 Nisan 2026 21:05
Ayrıca eşler malesef bebekle birlikte ikinci plana atılmış gibi hissediyorlar evde iki çocuk var gibi düşünebilirsiniz bir süre bu sizi de psikolojik olarak rahatlatır :) kardeş kıskançlığı gibi düşünün :)

Melahat G. S.
20 Nisan 2026 21:06
Evcimen ve duygusal bir eşim var herseye cok çabuk alınıyor oğlumuza bile kusebiliyor ve ben alttan almaktan düzeltmekten yoruldum yorgunluğum sevgimin önüne geçti artık
E
Elif N.
Premium Üye
20 Nisan 2026 21:07
Hareket yazacaktı yanlış mı yazdı dedim, ben biraz takıntılıyım yazma konusunda. Keşke yanlış okusaydım. Güzel anne bebek büyütmek o kadar zor ki Allah merhametli insanlara denk getirsin herkesi. En önemli mesele de eş desteği. Babaların da zamanla öğrendiğini görmek zorlayıcı, bir de onları yönlendirmek bize düşüyor maalesef.
D
Damla
20 Nisan 2026 21:07
Bu tarz bir kişinin en com korktuğu şeyi karşı taraf üzerinden yani siz üzerinden dile getirmiş aslında bir süre kabuğunuza çekilin hatasını anlamış olucak ki harekete geçmiş zaten aile olmak çok zor ama güzel bişey umarım güzel aileniz bozulmadan mutlu günlere doğru ilerler dediğim gibi fevri hareket etmek doğru kararlar vericeğinizi göstermez malesef yetiştirilme konusunda yarım kalan insanlara denk geliyoruz bazen ama eş olmak da ondaki eksikliği kendimizle tamamlamak değil mi zaten umarım bu konu tatlıya bağlanır en içten dileklerimle sarılıyorum size
D
Damla
20 Nisan 2026 21:09
Hareket yazacaktı yanlış mı yazdı dedim, ben biraz takıntılıyım yazma konusunda. Keşke yanlış okusaydım. Güzel anne bebek büyütmek o kadar zor ki Allah merhametli insanlara denk getirsin herkesi. En önemli mesele de eş desteği. Babaların da zamanla öğrendiğini görmek zorlayıcı, bir de onları yönlendirmek bize düşüyor maalesef.
E
Elif N.
Premium Üye
20 Nisan 2026 21:11
Hayatın gerçekleri, çok üzüldüm. Anneler bu süreçte en çok eleştirilen kişiler. Kimse babalığı sorgulamaz mesela. Oradaki eksik de annenin suçu olur. Kolaylıkla geçsin sizin için 🙏🫶
C
Cennet ..
20 Nisan 2026 21:32
Bu erkeklerin çocuğu almakla tehdit etmesi şaka mı ? Bir yerde görmüştm çocuğun velayetini benden alıp kendi annesine verecek diyordu o kadar haklı bulmuştum ki. Geçen gece bebek çok ağlıyordu görümcem aldı bebeği uyuttu bende 4 saat falan aralıksız uyumuşum. Çok iyi geldi. Sabah uyanınca eşim diyor ki sende çok iyi uyudun haa🙄. Üstelik o hergün aralıksız 7-8 saat uyuyor ve gece bebek kaç kez uyanmış haberi bile olmuyor. Şakasına bile böyle söylemesi çok sinirlendirdi beni. Geçen akşam bebeğin burnunu temizledik babyvac ile. Beş dakika bile geçmeden süpürgeyi niye kaldırmıyorsun diyor. Bende süpürgeyi yere çarptım o daha çok sinirlendi o tekrar yere çarptı süpürgeyi. Ben elimde cam kase vardı onu duvara çarptım tuz buz oldu. Bebek ağlıyordu bakmadım bende bir saat bıyunca oturup duvarı izledim o da kendisi baktı bebeğe. Sonra kalkıp ortalığı toparladım. Ama beş dakikada öldünmü yani o süpürge ordan kalkmadı diye. Rahatsız olduysan bi zahmet kendin kaldır. Tahammülüm zaten tükenmiş kafı sözü hiç kafam kaldırmıyor.
D
Damla
20 Nisan 2026 21:38
Bu erkeklerin çocuğu almakla tehdit etmesi şaka mı ? Bir yerde görmüştm çocuğun velayetini benden alıp kendi annesine verecek diyordu o kadar haklı bulmuştum ki. Geçen gece bebek çok ağlıyordu görümcem aldı bebeği uyuttu bende 4 saat falan aralıksız uyumuşum. Çok iyi geldi. Sabah uyanınca eşim diyor ki sende çok iyi uyudun haa🙄. Üstelik o hergün aralıksız 7-8 saat uyuyor ve gece bebek kaç kez uyanmış haberi bile olmuyor. Şakasına bile böyle söylemesi çok sinirlendirdi beni. Geçen akşam bebeğin burnunu temizledik babyvac ile. Beş dakika bile geçmeden süpürgeyi niye kaldırmıyorsun diyor. Bende süpürgeyi yere çarptım o daha çok sinirlendi o tekrar yere çarptı süpürgeyi. Ben elimde cam kade vardı onu duvara çarptım tuz buz oldu. Bebek ağlıyordu bakmadım bende bir saat bıyunca oturup duvarı izledim o da kendisi baktı bebeğe. Sonra kalkıp ortalığı toparladım. Ama beş dakikada öldünmü yani o süpürge ordan kalkmadı diye. Rahatsız olduysan bi zahmet kendin kaldır. Tahammülüm zaten tükenmiş kafı sözü hiç kafam kaldırmıyor.
Yükleniyor...