Güvenli Bağlanma?

43 görüntüleme
M

M. K.

26 Kasım 2025 15:40
Bebeğim 6 buçuk aylık olmak üzere bir kaç gün önce işe başladım. Öncesinde annem bakacağı için ona alışsın diye ara ara bırakmıştım , ben yanlarında olsam da onun uyutmasını , mama içirmesini, bez değişimi yapmasını sağlamıştım yani bebeğim anneme alışıktı. Bebeğimlede uzun zamandır işe gidip geleceğim sana anneanne bakacak akşam hava kararınca geleceğim gibi anlatmıştım. İşe başladım çok şükür ki sorunsuz şekilde geçiriyor günlerini ve mutlu benim de istediğim buydu ancak ben eve geldiğimde sadece gülümseyip oynamaya devam ediyor kucağıma gelmek için uzanmıyor ya da mutlu olmuş gibi bir tepki vermiyor, anneannesi yanımızdaysa ona uzanıyor benim kucağımdayken de ..İşe başlamam aramızdaki güveni kırdı mı? Benden uzaklaştı mı, sesimi kokumu unuttu beni istemiyor mu artık gibi şeyelr düşünüyorum. Oysa ki sadece 4-5 gündür işe gidiyorum ve 1 ay boyunca bir gün gidip bir gün gitmeyeceğim daha kolay alışsın diye öyle anlaşmıştım. Ama korkuyorum artık beni istemiyor mu istemeyecek mi diye neden tepkisiz kalıyor olabilir, böyle bir durum yaşayan oldu mu?
M

M. K.

26 Kasım 2025 15:43
@Fatma Uygur @Ömer Can Ay Hocalarım, sebebi nedir bu durumun 😔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir