Güvenilir Kavanoz Ek Gıda Marka Önerisi

300 görüntüleme
Y

Yaprak A.

19 Temmuz 2025 15:06
Tatil için kavanoz mamalardan destek alıcaz. Hero baby, hipp vs. Ek gıda için tertemiz içerikli organik tarım yapan bir marka var mı? ne önerirsiniz? Kullanan anneler yazarsa çok sevinirim
Büşra B. .

Büşra B. ..

19 Temmuz 2025 16:02
Cevabını bende merak ediyorum meyve püreleri bisküviler falan da var yüzde yüz meyve vs yazıyo üstlerinde onları kullanmaya kaç ayda başlayabiliriz mesela ve sağlıklı mı illa evde mi yapılmalı günü kurtarmaz mı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Temmuz 2025 16:57
Hiç kullanmamanız, almamanız, kendiniz hazırlamanız en güzeli çünkü en masum olanda bile maalesef katlı maddeleri mevcut. Işimizi kolaylaştırıyor mu evet kendi çocuğuma aldım mı / alır mıyım ? Asla keza bebe bisküvileri de aynı :( evde kendiniz yapmanız daha iyi en kıymetli şey çocuklarımız biraz vakit ayırarak kendimiz yapabiliriz ♥️
Y

Yaprak A.

22 Temmuz 2025 13:25
Hak veriyorum ama otel için en güvenilir yöntem kavanoz mamalar. Evde kendi kavanozladığımız mamalar olmuyormuş maalesef otel yemekleri de vermek istemiyorum
G

Gülşah Ö.

23 Temmuz 2025 22:03
Aynı sıkıntı bende de var kavanoz mama vermiyorum normalde ama tatilde nasıl olur bilmiyorum otelin yemeklerine güvenemiyorum. İnternetten araştırdım hipp markasında hep kıl çıkmış ondan midem bulandı o yüzden
A

Ayşe N. D.

23 Temmuz 2025 22:28
Kavanoz mama bilmiyorum ama makarna lütfen'nin organik bebe bisküvilerini kullanabilirsiniz. Kendin evde yapıp sıcak sıcak vakumlasan olmaz mı acaba kavanoz mamayı
Y

Yaprak A.

3 Ağustos 2025 13:59
Olmuyormuş Ayşenur hanım. Markaların vakumladığı sistemle bizim vakumlamamız arasında dağlar var. Gülşah hanım tatilden yeni döndüm. Hero baby kavanozlarından destek aldım. Otelden meyve alıp pınarın organik yoğurduyla püre yapıp verdim. Otelin çorbası yemeği bebeğime uygun değildi. Bulyon baharat tuz ve işlenmiş yağlar vardı. Bu yüzden kâr-zarar dengesi yaptım. Kavanoz mamalarla 5 günü bir şekilde geçirdik. Eve gelir gelmez hemen telafi öğünlere başladım. Tabi tercih sizin 🙂
Reyhan Y.

Reyhan Y.

3 Ağustos 2025 14:14
Kovanoz mamaların çoğunun içeriğinde şeker var. Ama makarna lütfen bisküvisi ve og marka güvenilir
Y

Yaprak A.

7 Ağustos 2025 09:43
İçeriğinde şeker yazmıyor sadece nişasta ve ya pirinç unu kullanılmış.
Zehra B. .

Zehra B. ..

7 Ağustos 2025 10:48
Merhabalar benim bebeğim hipp’in sütlaçını çok severek yiyor mecbur kaldığım zamanlarda meyve pürelerindende alıyorum. Mama olarakta doktor önerisiyle hipp veriyorum. Bütün ürünleri organik diye biliyorum yinede içeriklerini okuyarak karar verebilirsiniz 😊
F

Fatma K. M. A.

8 Ağustos 2025 04:53
Hipp in sütlacının şeker oranı çok yüksek diye hatırlıyorum..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir