Gürültülü Mukuslu Kaka

105 görüntüleme
A

Ayşe

23 Ağustos 2025 10:48
Ikı haftadır kılo alımı durdu her beslrnme sonrası guruştulu mukuslu kaka sebebı ne olabılır 70 gunluk
A

Ayşe N. D.

23 Ağustos 2025 10:53
Kilo alımı durduysa doktoruna danışmalısın bence böyle durumlarda probiyotik başlıyorlar genelde. Alerji açısından bunlar bir faktör değil diye biliyorum kan eşlik ederse alerji düşünülebilr doktora götürmelisin bence henüz küçük kilo alım dönemi
A

Ayşe

23 Ağustos 2025 11:07
Neyden kaynaklı olabilir sizce peki pazartesi goturecegım ama canım sıkıldı cok anne sütüyle beslenıyor
A

Ayşe

23 Ağustos 2025 11:10
Velavit kullanıyor
Hanife G.

Hanife G.

23 Ağustos 2025 11:15
Sizin beslenmenizdrn kaynaklı olabilir. Farklı yrdiğiniz bi besin ya da süt içerikli bişeyden kaynaklı olabilir ama tabi bi hekim mutlaka görmeli küçük çünkü geçmiş olsun şimdiden
A

Ayşe

23 Ağustos 2025 11:25
Kefirle alakalı olabilşr mi acaba hergun tuketıyorum
Hanife G.

Hanife G.

23 Ağustos 2025 12:42
Olabilir bi süre kesin içmeyi 3 gün içinde düzelit bence. Pazartesi düzelmiş olursa doktorunuza da söylersiniz ona göre bi yol izlersiniz. En azından elinizde bi neden olabilecek bişey olur. Ben süt ürünlerinden o aylarda sadece peynir ve yoğurt tüketebiliyodum. Bazı bebeklerin alerjisi oluyo malesef
Hanife G.

Hanife G.

23 Ağustos 2025 12:47
Ama tabi bizimki sadece bi fikir. Kilo alımı durdu diyosunuz siz mutlaka doktorunuzla görüşün. Daha küçük çünkü
A

Ayşe

23 Ağustos 2025 12:54
Tesekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir