Gürültülü Kaka ve Gaz
248 görüntüleme
B
Beyza
24 Haziran 2025 22:29
Bebeğim tam üç aylık 3 hafta önceden bu yana
500 gram almış ve 5490 gram kilosu sağlık ocağında muayene oldu hemşire boyuna vermiş dedi ama karnında emerkende normalede de gurul gurul ses geliyor bitmeyen bir gaz problemimiz var ve kakası hala gürültülü bi şekilde mukuslu ve cıvık oluyor bazen günde 3 kere falan kaka yapıyor son 4 günde de aşırı huysuz çığlık çığlığa bir yeri ağrıyor gibi ağlıyor az emiyor doymadığınıda düşünüyorum ne yapabilirim bunlar normal mi dk:2810
500 gram almış ve 5490 gram kilosu sağlık ocağında muayene oldu hemşire boyuna vermiş dedi ama karnında emerkende normalede de gurul gurul ses geliyor bitmeyen bir gaz problemimiz var ve kakası hala gürültülü bi şekilde mukuslu ve cıvık oluyor bazen günde 3 kere falan kaka yapıyor son 4 günde de aşırı huysuz çığlık çığlığa bir yeri ağrıyor gibi ağlıyor az emiyor doymadığınıda düşünüyorum ne yapabilirim bunlar normal mi dk:2810
M
Merve K.
28 Kasım 2025 20:32
Merhaba beyaz hanım aynı sıkıntıları yaşıyoruz sorununuz çözüldü mü
B
Beyza
14 Aralık 2025 13:13
Meme reddi yaşadık ve emmeyi bıraktı mecbur mamaya geçtik ama şuan 9 aylık ve iki ay önce yumurta sarısı ve beyazına alerji olduğunu öğrendik ben kişisel olarak yumurta yediğimde sütüm dokunduğu o yüzden olduğunu düşünüyorum şuan problem yok ama mama içtiği için sorun yok gibi düşünüyorum
M
Merve K.
16 Aralık 2025 14:20
Sıkıntılarınizin gectigine sevindim benim bebegimin sanirim sut ve urunlerine alerjisi var doktor oyle soyledi.Mamada belli urunleri kullanabiliyorum tesekkurler cevabiniz icin
B
Beyza
16 Aralık 2025 14:20
Ben teşekkür ederim çok geçmiş olsun 🙏🏻

Ayşegül D.
21 Aralık 2025 14:01
Beyza hanım hangi mamayı kullanıyorsunuz
E
Elif B.
21 Aralık 2025 21:18
İlk başta bebelac aldık sonra sma ama ikisini de asla içmek istemiyordu iştahsızdı biberonu ağzından çıkarıp öğürüyordu bu sevmediğinin işareti aklınızda bulunması için detay verdim şuan aptamil kullanıyoruz memnunuz diğerlerine göre çok iştahlı içiyor diyebilirim
E
Elif B.
21 Aralık 2025 21:22
Yanlışlıkla arkadaşımın hesabından yazdım şuan aptamil kullanıyorum ve elif ballı da ki yorum da hikayemiz