​☀️ Güneşin Minik Yıldızına.🌻

472 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Nisan 2026 23:09
Merhaba güzel anneler! Acil, temiz içerikli ve bebeklere özel güneş kremi önerisi istiyorum. Teşekkür ederim! ✨"
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Nisan 2026 23:10
Bende istiyorum harika olur eğer bulursak
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Nisan 2026 23:17
Fatma Albina U
Bende istiyorum harika olur eğer bulursak
Bu gün parka çıktı be hemen yüzü tahriş olmuş kızarmış çok narinler Eğer tecrübeli anneler varsa yazarlarsa sende görmüş olursun殺
A

Arzu.G

25 Nisan 2026 23:21
Siveno,incia , minelacare, badenatural kullanıp memnun kaldığım ve doktorların da mineral filtreli temiz içerikli olarak sıklıkla önerdikleri markalar .
A

Arzu.G

25 Nisan 2026 23:21
Fatma Albina U
Diğer bir başlıkta yazmış bir anne sivona falan bir sürü markayı isterseniz bir bakın
Geldim Fatma hanımcim :)
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Nisan 2026 23:22
Arzu.G
Geldim Fatma hanımcim :)
Ayyyy çok teşekkür ederim
A

Arzu.G

25 Nisan 2026 23:25
Fatma Albina U
Ayyyy çok teşekkür ederim
Rica ederim  koruyuculuklari ve içerikleri çok iyi hepsinin de o yüzden bütçeye uygun olanı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Badenin stick formda olanları şehiriçi Park gibi günlük kullanıma çok uygun sür çık kolaylık oluyor bebekler krem sürmeyi sevmezler genelde :) diğerleri de deniz tatil yoğun güneşte başarılı
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Nisan 2026 23:27
Arzu.G
Siveno,incia , minelacare, badenatural kullanıp memnun kaldığım ve doktorların da mineral filtreli temiz içerikli olarak sıklıkla önerdikleri markalar .
Teşekkür ederiz hemen bakıyorum珞
Betül Ö. M.

Betül Ö. M.

25 Nisan 2026 23:34
Merhaba. İnstagram’da [uzmanebe.ayse](uzmanebe.ayse) https://www.instagram.com/uzmanebe.ayse?igsh=MWtmbnBleTB4OWdsMw== sayfasında öne çıkanlarda güneş kremi önerileri var bakmak isterseniz. Kendisi ayrıca kanalında anlatmıştı daha önce. Ben Siveno kullanıyorum.
Birce

Birce

25 Nisan 2026 23:45
Mustela aldım ben
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

26 Nisan 2026 16:00
Birce
Mustela aldım ben
Güzelmi peki koruması nasıl ettide
Birce

Birce

26 Nisan 2026 16:02
Kızım 4 aylık ona henüz kullanmadık ama ben kullandım. Dokusu-kokusu gayet güzel zaten temiz içerikli bilinen bir marka
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir