Güneş Kremi Önerisi

476 görüntüleme
S

Sibel Y.

15 Mayıs 2026 09:27
Merhaba bebeğim egzamalı bebek. Güneş kremi önerisi var mı kullandığınız memnun kaldığınız
S

Sibel Y.

15 Mayıs 2026 10:04
.
Damla B.

Damla B.

15 Mayıs 2026 10:39
Egzamalı ciltler için minela care önerdiklerini görmüştüm ama araştırmadım
S

Sibel Y.

15 Mayıs 2026 11:50
Damla Beşir
Egzamalı ciltler için minela care önerdiklerini görmüştüm ama araştırmadım
Benim de aklımda o var ama Mustela’da güvenilir marka diye aklımı karıştırıyor
A

Arzu.G

15 Mayıs 2026 12:08
Siveno , minelacare, bade natural kullandığım markalar hepsi de bebeklere ve hamilelere uygun mineral filtreli .bebeğim de egzama olduğu dönemde siveno kullanmıştım herhangi bir rahatsızlık vermedi diğerleri aktif egzama döneminde denemedim ama sorun yaratacağını sanmıyorum içeriklerinden dolayı
A

Arzu.G

15 Mayıs 2026 12:08
Arzu.G
Siveno , minelacare, bade natural kullandığım markalar hepsi de bebeklere ve hamilelere uygun mineral filtreli .bebeğim de egzama olduğu dönemde siveno kullanmıştım herhangi bir rahatsızlık vermedi diğerleri aktif egzama döneminde denemedim ama sorun yaratacağını sanmıyorum içeriklerinden dolayı
+incia
S

Sibel Y.

15 Mayıs 2026 15:24
Arzu.G
En beğendiğiniz hangisi oldu sürümü kolay olan
A

Arzu.G

15 Mayıs 2026 15:41
Sibel Yılmaz
Siveno ve incia birebir aynı sayılır hem içerik hem yapı itibariyle minela bir tık daha akiskan gibi ama losyon tarzı gelmesin aklınıza genel olarak mineral filtreler surumleri zor hepsinin beyazlık kalıyor 20 dakka kadar .Badenin sadece stick formunu kullandım günlük parkta tazeleme için iyi oluyor çocuklar krem sürdürmeyi sevmedikleri için yapısı da katı sayılmaz hafif dağıtmak lazım .en kolayıma gelen stick formu tabii ki ama uzun güneş altında koruyuculuguna emin olamıyorum o yüzden deniz havuz fazla güneş öncesinde diğerlerinden şurup yenilerken bade kullaniyorum .
A

Arzu.G

15 Mayıs 2026 15:42
Sibel Yılmaz
Şuan alacak olsam uygun fiyatlı olanı tercih ederim sonuç olarak :)
S

Sibel Y.

15 Mayıs 2026 19:10
.
S

Sibel Y.

15 Mayıs 2026 21:00
.
a

aren

22 Mayıs 2026 14:54
Sibel Yılmaz
Benim de aklımda o var ama Mustela’da güvenilir marka diye aklımı karıştırıyor
mustela göz yakıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir