Güneş Kremi

337 görüntüleme
F

Funda Y.

1 Temmuz 2026 13:19
Merhaba bebeğim 10 aylık güneş kremini tatile gittiğimizde kullanmak için aldım ama normal park a ya da dışarıya çıkardığımda da sürmeli miyim acaba bilen var mı genelde arabada güneş alıyor o kadar birde parkta gezdiriyorum gölgede oturuyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

1 Temmuz 2026 13:22
Bence kullanmalısınız ufacık bir güneş alsa bile hemen yanıyor bebekler çok hasas tenleri var özellikle güneş değicek yerlere sürebilirsiniz ama mutlaka o gün banyo yaptırın güneş kreminden arındırın
L

Leyla.ekin

1 Temmuz 2026 13:23
Golgede olsa mutlaka krem kullanın butun doktorlar bunu soyluyor ve eve gelince banyoya sokup vucudunu temizlemeyi ihmal etmeyin.. ben aksam 7 den once cıktıgım surece mutlaka suruyorum krem gerci benim oğlum cok beyaz, doktorlar demese de surerdım de 
F

Funda Y.

1 Temmuz 2026 13:24
Leyla.ekin
Golgede olsa mutlaka krem kullanın butun doktorlar bunu soyluyor ve eve gelince banyoya sokup vucudunu temizlemeyi ihmal etmeyin.. ben aksam 7 den once cıktıgım surece mutlaka suruyorum krem gerci benim oğlum cok beyaz, doktorlar demese de surerdım de 
Çok teşekkür ederim
F

Funda Y.

1 Temmuz 2026 13:24
Göktenur Bektaş
Bence kullanmalısınız ufacık bir güneş alsa bile hemen yanıyor bebekler çok hasas tenleri var özellikle güneş değicek yerlere sürebilirsiniz ama mutlaka o gün banyo yaptırın güneş kreminden arındırın
Teşekkür ediyorum
L

Leyla.ekin

1 Temmuz 2026 13:25
Funda Yılmaz
Çok teşekkür ederim
Rüca ederim ne demek  biz annelerin içi rahat etsin
A

Ayşenur ..

1 Temmuz 2026 13:30
Bize doktorumuz 1 yaş kontrolüne gittiğimizde 10 ve 17 arası ne zaman dışarı çıkarsanız kesinlikle güneş kremi sür demişti , bence sürmeden çıkma
F

Funda Y.

1 Temmuz 2026 14:55
Leyla.ekin
Rüca ederim ne demek  biz annelerin içi rahat etsin
Evet ya, bu uygulama iyi ki var bizleri buluşturuyor 🥰
F

Funda Y.

1 Temmuz 2026 14:56
Ayşenur
Bize doktorumuz 1 yaş kontrolüne gittiğimizde 10 ve 17 arası ne zaman dışarı çıkarsanız kesinlikle güneş kremi sür demişti , bence sürmeden çıkma
Tamam öyle yapayım ben sormayı unutmuştum doktorumuza
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir