Güneş Kremi
337 görüntüleme
F
Funda Y.
1 Temmuz 2026 13:19
Merhaba bebeğim 10 aylık güneş kremini tatile gittiğimizde kullanmak için aldım ama normal park a ya da dışarıya çıkardığımda da sürmeli miyim acaba bilen var mı genelde arabada güneş alıyor o kadar birde parkta gezdiriyorum gölgede oturuyorum

Göktenur B.
1 Temmuz 2026 13:22
Bence kullanmalısınız ufacık bir güneş alsa bile hemen yanıyor bebekler çok hasas tenleri var özellikle güneş değicek yerlere sürebilirsiniz ama mutlaka o gün banyo yaptırın güneş kreminden arındırın
L
Leyla.ekin
1 Temmuz 2026 13:23
Golgede olsa mutlaka krem kullanın butun doktorlar bunu soyluyor ve eve gelince banyoya sokup vucudunu temizlemeyi ihmal etmeyin.. ben aksam 7 den once cıktıgım surece mutlaka suruyorum krem gerci benim oğlum cok beyaz, doktorlar demese de surerdım de
F
Funda Y.
1 Temmuz 2026 13:24
Golgede olsa mutlaka krem kullanın butun doktorlar bunu soyluyor ve eve gelince banyoya sokup vucudunu temizlemeyi ihmal etmeyin.. ben aksam 7 den once cıktıgım surece mutlaka suruyorum krem gerci benim oğlum cok beyaz, doktorlar demese de surerdım de
F
Funda Y.
1 Temmuz 2026 13:24
Bence kullanmalısınız ufacık bir güneş alsa bile hemen yanıyor bebekler çok hasas tenleri var özellikle güneş değicek yerlere sürebilirsiniz ama mutlaka o gün banyo yaptırın güneş kreminden arındırın
L
Leyla.ekin
1 Temmuz 2026 13:25
Çok teşekkür ederim
A
Ayşenur ..
1 Temmuz 2026 13:30
Bize doktorumuz 1 yaş kontrolüne gittiğimizde 10 ve 17 arası ne zaman dışarı çıkarsanız kesinlikle güneş kremi sür demişti , bence sürmeden çıkma
F
Funda Y.
1 Temmuz 2026 14:55
Rüca ederim ne demek biz annelerin içi rahat etsin
F
Funda Y.
1 Temmuz 2026 14:56
Bize doktorumuz 1 yaş kontrolüne gittiğimizde 10 ve 17 arası ne zaman dışarı çıkarsanız kesinlikle güneş kremi sür demişti , bence sürmeden çıkma
Yükleniyor...