Güneş Kremi
629 görüntüleme
Ç
Çeşminaz T. ..
24 Mayıs 2026 22:44
Oğlum atopik ciltli. Atopik ciltler için uygun nemlendirici krem ve şampuan kullanıyoruz. Güneş kremi alacağım. Ama atopik ciltler için uygun hangi kremi almalıyım. Yardımcı olur musunuz.
A
Aslıhan G.
24 Mayıs 2026 23:28
Merhaba benimde oğlum atopik ciltli doğduğundan beri de egzama problemimiz vardı . Biz çözümü Bioderma da bulduk . Yine güneş kremide atopik serisini kullanıyoruz 10 aylık oğlum :)
Ç
Çeşminaz T. ..
24 Mayıs 2026 23:43
Merhabalar, bende Bioderma nın nemlendiricisi ve şampuanını kullanıyorum, dediğiniz gibi bize de o fayda etti, aynı durumdayız, desteğiniz için çok teşekkürler
S.
26 Mayıs 2026 00:52
Bebeğim 3 aylık havalar ısındı güneş kremi kullanmak istiyorum cildi biraz hassas güneş kremi kullanayım mı kullanmayayım mı ve hangi ürün daha iyi
Ç
Çeşminaz T. ..
26 Mayıs 2026 01:21
Ben geçen yaz kullanmadım ama yeni kullanmaya başlayacağım. Ama kullanılması gerek diyorlar. Cilt sorunu var ise insan tedirgin oluyor
N
Nilhan B.
31 Mayıs 2026 16:00
güneş kreminin 6. ay itibariyle kullanılabilecegi söyleniyor. İlk 6 ay kıyafet ve sapkalarla korunması daha uygun olacağını duymuştum. Biz mineral filtreli olan güneş kremini kullanıyoruz. Kimyasal filtreli olanları da onermiyorlar. Minelacare kullanıyoruz şimdilik bebeğim 7 buçuk aylık yeni yeni kullanmaya başladık.
A
Aslıhan G.
2 Haziran 2026 17:02
Bebeğim 3 aylık havalar ısındı güneş kremi kullanmak istiyorum cildi biraz hassas güneş kremi kullanayım mı kullanmayayım mı ve hangi ürün daha iyi
B
Beyza D.
7 Haziran 2026 17:18
Atopik ciltli bebek ve çocuklara en iyi çare ve marka Bioderma gerçekten. Kızım 5 yaşında ve doğduğundan beri böyle nemlendiricisi ve güneş kremi Bioderma keza benim de öyle kendime de Bioderma Photoderm Spot kullanıyorum gerçekten harika koruyor. Yoğun kıvamlı ben ki bembeyaz ciltliyim ve kapalıyım en ufak güneşte kızarmış tavuğa dönüyorum bu bende işe yaradı. Kızımı da korudu.
Yükleniyor...