Güneş Kremi

362 görüntüleme
S

Sefanur T.

13 Mayıs 2026 22:10
Bebeğim 8 aylık yaz geliyor. Ben bitkisel olduğu için siveno almayı düşünüyordum fakat doktor biodermanınkini önerdi kararsız kaldım. Sizler hangi markayı tercih ediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim?
Göktenur B.

Göktenur B.

13 Mayıs 2026 22:15
Bioderma güzel bı marka ben iki oğlum içimde hem şampuanıni hemde nemlendiricisini kullanıyorum bende güneş kremi için Bioderma almayı düşünüyorum ama sivenodan da çok memnun olanlar var
T

Tuğçe

13 Mayıs 2026 22:20
Doğal içerikli ürün araştırdığımda ıncia güneş kremi aldım. Bebeğim alerjik ama gayet güzel alerji yapmadı.
A

Aslıhan G.

13 Mayıs 2026 22:43
Markadan bağımsız içerik önemli Bioderma evet iyi bir marka önerdiği güneş kremi mineral filtreli mi , kimyasal filtreli mi bu önemli :)
A

Ayşe D.

13 Mayıs 2026 23:04
Bize doktor sebamed önerdi denedik sorun yaşamadık
Elif T.

Elif T.

13 Mayıs 2026 23:05
Mustela aldık bizde
S

Sefanur T.

13 Mayıs 2026 23:07
Aslıhan Giray
Markadan bağımsız içerik önemli Bioderma evet iyi bir marka önerdiği güneş kremi mineral filtreli mi , kimyasal filtreli mi bu önemli :)
Bioderma photoderm pediatrics mineral i önerdi içeriğine baktım temiz
A

Aslıhan G.

13 Mayıs 2026 23:07
Sefanur Tosun
Bioderma photoderm pediatrics mineral i önerdi içeriğine baktım temiz
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz o halde :)
S

Sefanur T.

13 Mayıs 2026 23:10
Kollarında egzama var o yüzden kararsız kaldım
E

Ece ..

13 Mayıs 2026 23:50
Merhaba, mineral filtreli(siveno/ güneş kremini 1-1.5 saatte bir yenilemek gerektiği için onu günlük kullanımda öneriyorlar deniz tatili için yeterli gelmiyor. Kimyasal filtreliler ise yaz tatili için öneriliyor (La Roche). Bu konuda youtube da “bir zamanlar uykusuzduk” podcastinde Dr.Fatma Seyrek detaylı anlatıyor, tavsiye ederim.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir