Güneş Kıremi
456 görüntüleme

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 17:00
11 aylık kızıma güneş kıremi alacam kulanan varsa trendyol'dan linkini atabilir misiniz

Fatma A. U.
3 Haziran 2026 17:03
Bende hala almadım doktora sormak istiyorum ben kızım alerjik çünkü

Yasemin S.
3 Haziran 2026 17:04
Ben bioxcin markasının sun care çok çok yüksek çocuk güneş losyonunu aldım, dışı turuncu renk olan ,oğlum için o da ayın 7sinde 11 aylık olacak. Çok memnun kaldım alerji yapmadı. Güneşe maruz kalmasına rağmen hiç kızarmadı ve kararmadı ki kendisinin teni çok hassas ve kumral renk. Yapısı çok güzel bembeyaz iz bırakmıyor emiliyor hemen. Bir de krem sürdükten sonra akşam yıkamaya özen gösterdim.

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 17:04
Bende hala almadım doktora sormak istiyorum ben kızım alerjik çünkü

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 17:05
Ben bioxcin markasının sun care çok çok yüksek çocuk güneş losyonunu aldım, dışı turuncu renk olan ,oğlum için o da ayın 7sinde 11 aylık olacak. Çok memnun kaldım alerji yapmadı. Güneşe maruz kalmasına rağmen hiç kızarmadı ve kararmadı ki kendisinin teni çok hassas ve kumral renk. Yapısı çok güzel bembeyaz iz bırakmıyor emiliyor hemen. Bir de krem sürdükten sonra akşam yıkamaya özen gösterdim.

Yasemin S.
3 Haziran 2026 17:08
Fiay ne dir acaba

Göktenur B.
3 Haziran 2026 17:11
Geçenler de Osman hoca paylaşmıştı çocuk için güneş kremi minalacare markası bir çok çocuk doktoruda tavsiye ediyor bı bakın isterseniz ben onu almayı düşünüyorum bilindik çoğu marka içerik olarak uygun değil

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 17:15
Geçenler de Osman hoca paylaşmıştı çocuk için güneş kremi minalacare markası bir çok çocuk doktoruda tavsiye ediyor bı bakın isterseniz ben onu almayı düşünüyorum bilindik çoğu marka içerik olarak uygun değil

Göktenur B.
3 Haziran 2026 17:38
Linkini atma şansınız var mı acaba

Melisa B.
3 Haziran 2026 17:40
Doktor Osman Gönülal Siveno marka %100 doğal olan güneş kremini önermişti. Kendi çocuklarında da onu kullandığını söylemişti
N
Nur ..
3 Haziran 2026 17:42
Ben de siveno kullanıyorum bebeğime çok memnunum

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 17:48
Bi tık pahalıymış

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 17:49
Doktor Osman Gönülal Siveno marka %100 doğal olan güneş kremini önermişti. Kendi çocuklarında da onu kullandığını söylemişti

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 17:49
Ben de siveno kullanıyorum bebeğime çok memnunum
A
Arzu.G
3 Haziran 2026 18:08
Siveno incia minelacare badenatural denedigim memnun kaldığım markalar ,babyton da aynı şekilde temiz içerikli hepsi mineral filtre bebeklere uygun. fiyat olarak size uygun geleni tercih edebilirsiniz

Sibel Y.
3 Haziran 2026 19:12
Eczaneden yada bilindik bir yerden almanızı öneririm e bebek gibi
s
sslslsl
3 Haziran 2026 19:48
Gecen yıl mustela+siveno almıstım ben. Bebegim İcin fakat hic memnun kalmadım bu yıl Baboonu natural kullanmaya basladım mineral olarak non-nano cinko oksit kullanılmış titanyum dioksit icermeyen sayılı markalardan kimyasal filtre de icermiyor kendim İcin de kullanıyorum cinko oksit iceren diger markalar gibi beyazlık bırakmıyor sanırım suan kendi int sitesinde fiyatı daha uygun

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 19:59
Gecen yıl mustela+siveno almıstım ben. Bebegim İcin fakat hic memnun kalmadım bu yıl Baboonu natural kullanmaya basladım mineral olarak non-nano cinko oksit kullanılmış titanyum dioksit icermeyen sayılı markalardan kimyasal filtre de icermiyor kendim İcin de kullanıyorum cinko oksit iceren diger markalar gibi beyazlık bırakmıyor sanırım suan kendi int sitesinde fiyatı daha uygun

Ebru K. ..
3 Haziran 2026 19:59
Eczaneden yada bilindik bir yerden almanızı öneririm e bebek gibi
s
sslslsl
3 Haziran 2026 20:13
Link atma şamınız varmı fiyat olarak ne dir
Yükleniyor...