Güneş Kıremi

456 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 17:00
11 aylık kızıma güneş kıremi alacam kulanan varsa trendyol'dan linkini atabilir misiniz
Fatma A. U.

Fatma A. U.

3 Haziran 2026 17:03
Bende hala almadım doktora sormak istiyorum ben kızım alerjik çünkü
Yasemin S.

Yasemin S.

3 Haziran 2026 17:04
Ben bioxcin markasının sun care çok çok yüksek çocuk güneş losyonunu aldım, dışı turuncu renk olan ,oğlum için o da ayın 7sinde 11 aylık olacak. Çok memnun kaldım alerji yapmadı. Güneşe maruz kalmasına rağmen hiç kızarmadı ve kararmadı ki kendisinin teni çok hassas ve kumral renk. Yapısı çok güzel bembeyaz iz bırakmıyor emiliyor hemen. Bir de krem sürdükten sonra akşam yıkamaya özen gösterdim.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 17:04
Fatma Albina U
Bende hala almadım doktora sormak istiyorum ben kızım alerjik çünkü
Bende almam gerekiyor ya alamadım bir türlü
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 17:05
Yasemin S.
Ben bioxcin markasının sun care çok çok yüksek çocuk güneş losyonunu aldım, dışı turuncu renk olan ,oğlum için o da ayın 7sinde 11 aylık olacak. Çok memnun kaldım alerji yapmadı. Güneşe maruz kalmasına rağmen hiç kızarmadı ve kararmadı ki kendisinin teni çok hassas ve kumral renk. Yapısı çok güzel bembeyaz iz bırakmıyor emiliyor hemen. Bir de krem sürdükten sonra akşam yıkamaya özen gösterdim.
Fiay ne dir acaba
Yasemin S.

Yasemin S.

3 Haziran 2026 17:08
🧸Ebru Keleş 🧸
Fiay ne dir acaba
Ben mart ayında özel indirimle aldım 342tl idi şuan trendyolda sepette 512.50tl. Boyutu da büyük 200ml. Özellikle vegan olanların yorumlarına baktım hem alerji olduk acillik olduk diyen çoktu birde minicik boyutlar için ütopik rakamlar istiyorlar. Bioxcinin diğer ürünlerini de kullandığımdan güvenip aldım memnun kaldım.
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Haziran 2026 17:11
Geçenler de Osman hoca paylaşmıştı çocuk için güneş kremi minalacare markası bir çok çocuk doktoruda tavsiye ediyor bı bakın isterseniz ben onu almayı düşünüyorum bilindik çoğu marka içerik olarak uygun değil
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 17:15
Göktenur Bektaş
Geçenler de Osman hoca paylaşmıştı çocuk için güneş kremi minalacare markası bir çok çocuk doktoruda tavsiye ediyor bı bakın isterseniz ben onu almayı düşünüyorum bilindik çoğu marka içerik olarak uygun değil
Linkini atma şansınız var mı acaba
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Haziran 2026 17:38
🧸Ebru Keleş 🧸
Linkini atma şansınız var mı acaba
https://ty.gl/adpcs25lyxscs
Melisa B.

Melisa B.

3 Haziran 2026 17:40
Doktor Osman Gönülal Siveno marka %100 doğal olan güneş kremini önermişti. Kendi çocuklarında da onu kullandığını söylemişti
N

Nur ..

3 Haziran 2026 17:42
Ben de siveno kullanıyorum bebeğime çok memnunum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 17:48
Bi tık pahalıymış
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 17:49
Melisa Berkel
Doktor Osman Gönülal Siveno marka %100 doğal olan güneş kremini önermişti. Kendi çocuklarında da onu kullandığını söylemişti
Evet güzel Mark ama şampuanları falan da çok güzel
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 17:49
Nur 🌸
Ben de siveno kullanıyorum bebeğime çok memnunum
Teşekkür ederim öneriniz için
A

Arzu.G

3 Haziran 2026 18:08
Siveno incia minelacare badenatural denedigim memnun kaldığım markalar ,babyton da aynı şekilde temiz içerikli hepsi mineral filtre bebeklere uygun. fiyat olarak size uygun geleni tercih edebilirsiniz
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Haziran 2026 19:12
Eczaneden yada bilindik bir yerden almanızı öneririm e bebek gibi
s

sslslsl

3 Haziran 2026 19:48
Gecen yıl mustela+siveno almıstım ben. Bebegim İcin fakat hic memnun kalmadım bu yıl Baboonu natural kullanmaya basladım mineral olarak non-nano cinko oksit kullanılmış titanyum dioksit icermeyen sayılı markalardan kimyasal filtre de icermiyor kendim İcin de kullanıyorum cinko oksit iceren diger markalar gibi beyazlık bırakmıyor sanırım suan kendi int sitesinde fiyatı daha uygun
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 19:59
Emel
Gecen yıl mustela+siveno almıstım ben. Bebegim İcin fakat hic memnun kalmadım bu yıl Baboonu natural kullanmaya basladım mineral olarak non-nano cinko oksit kullanılmış titanyum dioksit icermeyen sayılı markalardan kimyasal filtre de icermiyor kendim İcin de kullanıyorum cinko oksit iceren diger markalar gibi beyazlık bırakmıyor sanırım suan kendi int sitesinde fiyatı daha uygun
Link atma şamınız varmı fiyat olarak ne dir
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 19:59
Sibel Yılmazer
Eczaneden yada bilindik bir yerden almanızı öneririm e bebek gibi
Evet daha güvenli ola bilir
s

sslslsl

3 Haziran 2026 20:13
🧸Ebru Keleş 🧸
Link atma şamınız varmı fiyat olarak ne dir
https://baboonnatural.com/baboon-mineral-gunes-kremi?boyutlar=100ml 910 TL suan belki trendyol ya da hepsiburada da kupon vs vardır bilmiyorum biz ailecek kullanıyoruz cok memnunuz bulabildiğim en temiz icerik bu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir