Gündüz Uyumuyor

100 görüntüleme
E

Edanur Ö.

22 Haziran 2025 12:24
3 aylık bebeğim asla gündüz uyumuyor her yolu denedim uyusa bile 5 dk sonra geri uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım artık yarım saat bile uyumuyor gelişimini olumsuz yönde etkiler mi
Y

Yasemin K. ..

22 Haziran 2025 17:26
Bende aynı durumdayım bilen varda yardımcı olursa çok sevinirim
M

Merve S. G.

22 Haziran 2025 18:12
Ben de aynı durumdayım tam yeni yeni uyumaya başlamışken şimdi de dördüncü ay atağından mı neyse gece uyuyordu o da bitti yarım saatte ya da saat başı ağlıyor uyanıyor gündüz uykuları tekrar bitti iki buçuk ay zaten gazdan uyumadı iki üç hafta iyi uyuyor derken şimdi uyku gerilemesi sanırım delireceğim şu an 4 ay 4 günlük
E

Elif S.

22 Haziran 2025 18:24
biz 6 aylık olacağız, bir türlü çözemedik ve uyuduğu sürece, uzun süre uyusun istiyorsak ayağımızda salladık veya ana kucağında sürekli müdahale ederek salladık, 30-45dk arası uyanıyor gibi olduğunda müdahale ettik; bu şekilde 1.30-2saat arası uyutmayı başarıyorduk,, zamanla bu uyutma şekillerine de direnç geliştirdi, battaniyede sallamaya başladık.. sonra ona direnç geliştirdi, ayakta sallama+memede uyutma denemeleri yaptık, gündüz tüm bu yorucu yıpratıcı olmaması gereken yöntemleri deneyerek bir şekilde uyuttuk (tek düşüncemiz sizin de korkunuz olan büyüme gelişmesini olumsuz etkilemesin bu durum diye) şimdi ne oldu bilin bakalım, yeni yeni idrakına varıyorum; gece de saat başı, yarım saatte 1 uyanır oldu, memede daldıktan sonra ayakta sallanmak istiyor.. tüm geceyi böyle geçiriyoruz , 3 gecedir hiç sekmedi.. çok yorucu 🤦🏻‍♀️ hatalı yollara girmişim, nasıl çözeceğim bilmiyorum
C

Cansu Ş.

22 Haziran 2025 18:31
Benimki de 2 aylık aynı durum bizde de var. Akşam ılık duş aldırıyorum müzikle beraber uyuyor çok şükür. Gündüz 1 saat uyutmaya çalışıyorum uyuduğu en fazla 20 dk o da nadiren

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir