Gündüz Uyumama
123 görüntüleme
E
Ezgi E.
3 Temmuz 2025 05:35
Bebeğim 55 günlük gündüz hiç uyumuyor gündüz toplam 1-2 saati bulmuyodur uykusu. Gece de uyandıramıyorum 00:00 gibi uyuyo 04-05 e kadar. Normal mi
E
Esra A.
3 Temmuz 2025 05:45
Vallahi 2.5 ay olduk bu sorun baştan beri var doktora kalsa değil ama böyle ancak gezmeye gidecek arabada uyuyor
B
Büşra Ş. Y.
3 Temmuz 2025 06:07
40 ını geçtikten sonra ben de böyle bir sorun yaşamıştım bir hafta kadar sürdü. Sizin gibi gündüz uyumuyor gece uyandıramıyordum beslemek için bile. Gündüzleri beyaz gürültü ile uyuyordu. Gözleri sürekli açık gibiydi bakıyor izliyor gibiydi etrafı. Meğer o süreçte aktif uykuda oluyormuş baya ben uyanık sanıyordum aşırı şaşırmıştım. Gözünü açıp bakınmaya başlayınca uyandı sanıyordum ben. Sonrasında başında beklemeyi sürekli gözlemeyi bıraktım. Beyaz gürültüyü kapattım güneşi direkt görmeyen odaya kundaklayıp yatırdım. Sonrasında düzeldi uyandı sanıp kucaklayıp sallıyordum pış pışlıyordum falan aslında ağlamıyorsa aktif uykuda olup uyanmıyormuş. Bir de atak haftalarında olabilir bebeğiniz. Benim kızım salı günü doğmuştu ptesi salı günleri hafta ataklarında çok huysuz uykuya emmeye dirençli oluyor hala
B
Büşra Ş. Y.
3 Temmuz 2025 06:12
Gece hala benim kızım da 4 saat kadar kesintisiz uyuyor gece 10-2 arası çok derin uyuyor. Biraz daha büyüdükçe acıkınca uyanmaya başlıyor artık şuan. Bir de emzik kullanıyorsa uyuyunca dalınca gece emziği alın ağzından emzik ağzındayken benim kızım acıkıp uyanmıyordu onu emiyormuş baya baya geri uyuyormuş uyanacak gibi olunca. Fark edince baya şaşırmıştım