Gündüz Uykusuzluğu/desteksiz Uyumama

157 görüntüleme
D

Dilara Y.

11 Temmuz 2025 16:53
Merhaba arkadaşlar bebeğim 4 aylık oldu ama yani resmeb doğdugu andan beri desteksiz uyunuyor kucakta sallanıyor tam dalmadan yataga koyarsak uyanıyor resmen 1 saate yakın kucağımda , benim artık dermanım takatim klmadı. Desteksiz uykuya nasıl geçebilirim ne yapmam lazımm uyku eğitimi alan uygulayan var mı neye dikkat etmem lazım allah askına bilen söylesin
M

Merve G. Ü.

11 Temmuz 2025 16:55
Merhaba, uyku konusunda eğitim ile ilgili bilgileri instagramda mervecakirilesaglikliuyku sayfasından almıştım. (Tavsiye) çok çok faydasını gördüm. Allah yardımcınız olsun.
D

Dilara Y.

11 Temmuz 2025 17:02
İşe yarıyor mu gerçekten ya ne kadar sürede alıştırdınız 🙏🏻 allah razı olsun
M

Merve G. Ü.

11 Temmuz 2025 17:05
Ben hamilelikten beri takip ediyordum. Bebeğimi yenidogsn döneminde kendi uyanmadıkça kaldırmadım dahi ki bir uyku ritim oluşturabilsin. Gündüz uykuları için minimum bir saat uyuması için başında beklediğim de çok oldu. 2 saati hiç geçirmedimki bir sonraki uykularında direnç göstermemesi için. Uyku aralıklarını hep düzenli tuttum. Atak haftalarında bozulmalar oldu, uykuya direnç de gösterdi o dönemlerde sadece geçici olduğunu düşünerek hep sakin kalabildim. Siz de yapacaksınız inanıyorum. Sadece birazcık sabır. Bizler bile alışkanlıklarımızı çok zor bırakıyoruz. Bebekler de aynı şekilde. Ve tek iletişim yolları ağlamak ya da alıştığı şeyleri istemedeki ısrarları.
E

Ezgi E.

13 Temmuz 2025 17:16
Merve hanım, uyanıklık süresini ne kadar tuttunuz? 2 aylık bebeğim, gündüz uykuları çok sorun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir