Gündüz Uykusunda Dalamıyor

79 görüntüleme
B

Burcu D.

27 Kasım 2025 12:46
Oğlum 3 aylık akşamlar 8 9 arası gece uykusuna geçiyor iki üç defa emmeyle sabah 7ye 8 sekize kadar uyuyor gündüzleriyarım saattenfazla uyumuyor yarım saat uyuması için bir saat uyutmaya çalışıyorum daha kucağımdan bırakmadan uyanıyor ayakta sallamayı deniyorum o da aynı emerken de uykuya geçmiyor emzikle uyuyor
B

Burcu D.

27 Kasım 2025 12:47
Uykusu olunca sinirleniyor bir saat sonra yine uyumak istiyor tüm günüm çocuğu uyutabilmekle geçiyor ayakta hafifçe hoplayarak uyuyor ama tam dalamıyor hem benim için hem onun için çok yorgun bir süreç geçiyoruz ne yapmalıyım
B

Burcu

27 Kasım 2025 13:08
Benimki de şuan 2aylık aynı durumdayım gündüzleri toplasan 1saati geçmez tam uyudu diyorum geri uyanıyor gözlerini açamıyor uykudan ama uyumuyor
M

Merve H.

27 Kasım 2025 14:00
Biz 8 aylığız 4.aydan beri aynı sizin gibiyiz ve bir de ablamız var 5 yaşında
A

Akile B. ..

27 Kasım 2025 14:42
Benim bebeğim şuan3 ay 11 günlük2 ay olduk gündüz uykusu yok aynısını yaşadık 1 saat sallama sonucu 5 dk sonra gözlerini açıyor ne yaptıysam olmadı gaz dediler kolik bebek dediler artık kabullenmek zorunda kalıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir