Gündüz Uykusu Neredeyse Hiç Yok

98 görüntüleme
S

Seer H.

26 Aralık 2025 18:14
Merhabalar bebeğim 50 günlük . Gündüz uykusu neredeyse hiç yok , psikolojim bozulmak üzerehşç uyumuyor hündüzleri taş çatlasın yarım saat. Her yolu denedim yok olmuyor sna kuvagında 5-10 dk ya uyuyor ya uyumuyor sadece dışarda bebek aranasında uyuyor her gün dışarı çıkamıyorum çok yoruldugumu hissediyorum basına gelen var mu
M

Meltem I.

26 Aralık 2025 18:26
aynı sorunu bende yaşıyorum gündüz uykumuz yok,büyüme atağı olarak geçiyormuş ben kabullendim artık vakit geçiriyorum psikolojik olarak yıpranıyor insan evet ama alışmak zorundayız sanırım 🥲
S

Seer H.

26 Aralık 2025 18:37
Desteksizim bir de o kadar yorgun hissediyorum ki hem psikolojik hem fiziksel😢
C

Cennet T.

26 Aralık 2025 19:00
Bebekte çok yorulur sizde emziriyorsanız memede uyuyorsa zaten kısa uyku yapıyorlar o dönemde kaldırınca uyanıyordur aslında uykusunu alıyordur
B

Burcu ..

27 Aralık 2025 06:34
@Seer Hn aslında 50 günlük bebek karnı toksa gazı yoksa uyuması gerekiyor mutlaka doktora en son ne zaman gittiniz acaba doyduğundan eminim misiniz kilo alımı iyi mi bazen doymayınca böyle oluyor yada gazı çok olunca
S

Seer H.

27 Aralık 2025 06:53
@Burcu Ergin kontrole yeni gittik hiçbir şeyi yok kilosu iyi karnı doyuyor altı temiz ama yok yok yok. Uyusa bile 5 dk sonra uyanıyor sanki hiç uyumamı gibi esniyor. Anlamadım. Yatakta denedim ana kucagında denedim ama yok. Sadece bebek arabasını sürerken uyuyoyr. Her gün dıları çıkmaktan o kadar yoruldum ki psikolojik olarak da bitmek ğzereyim :(
B

Burcu ..

27 Aralık 2025 06:56
Sizin dediklerinizi genelde gazlı bebekler yapıyor ama gazı da yoksa öyle alıştı demek ama havalarda soğudu bebek arabanın evin içine alın en azından bu havalarda.işe yarıyor
E

Elif G. A. Ö.

27 Aralık 2025 07:16
Acaba ten tene temas denediniz mi? Bu kadar küçük bebekler bazen bunu arıyor. Belki kundak da işe yarar
M

Meltem I.

27 Aralık 2025 20:15
aynı sorunu bende yaşıyorum Allahtan ev büyük akşama kadar bebek arabasında geziyoruz ha benimki yine uyumuyor oradı ayrı mevzu psikolojik olarak gerçekten çok kötü bi durum öyle iyi anlıyorumki 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir