Gündüz Uykusu

103 görüntüleme
T

TuğçeD

26 Mayıs 2026 16:21
Bebeğim 2 buçuk aylık. Gece uykuları daha uzun olmaya başladı. Doğduğundan beri çok gazlı bir bebek. Yaklaşık 1 aydır gaz sancısı olmazsa geceleri 1-2 defa uyanıp uzun uyku yapıyor. Fakat gündüzleri hiç uyumuyor. Uykusu geliyor gözlerini ovuyor uyuduğu zaman 15-20 dakika uyuyor. Bu sefer uykusunu tam alamadığı için keyifsiz oluyor

Gündüz uulusunu arttırmaya yönelik önerileriniz var mı?
E

Ece ..

27 Mayıs 2026 00:41
Ben bebeğimi gündüz kontörlüm altında yüzüstü yatırarak uykusunu arttırmıştım, yüzüstü uyumak doktorlar tarafından önerilmiyor bu arada bilginiz olsun ama bende çok işe yaradı gazını da rahat çıkartıyordu.
T

TuğçeD

27 Mayıs 2026 06:39
Ece
Ben bebeğimi gündüz kontörlüm altında yüzüstü yatırarak uykusunu arttırmıştım, yüzüstü uyumak doktorlar tarafından önerilmiyor bu arada bilginiz olsun ama bende çok işe yaradı gazını da rahat çıkartıyordu.
Evet benim bebeğimde gazdan dolayı sırt üstü uykuşarı çok kısa sürüyor. Omuzumda saatlerce uyuyor o zamanda ister istemez kolum ağrıyordu. Teşekkürler yorumunhz için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir