Gündüz Uykusu

131 görüntüleme
S

Sinem G.

20 Haziran 2025 13:49
Merhabalar bebeğim 3 aylık olacak gece uykularında hiçbir problem yok fakat gündüz uykuları kesik kesik az oluyor memede uyuyor ninniler eşliğinde destekliyorum ama süreyi daha uzun nasıl tutabilirim
A

Aynur K.

20 Haziran 2025 14:03
Merhaba bende bu konufa müzdaribim gündüz uykumuz yok denecek kadar az bir çözüm yolu bulursanız bende buradayım 🤗
M

Mine S.

20 Haziran 2025 14:18
Az uyuyosa bebeğinize uyku yetiyo demektir. Emme esnasında da uyuyodur o süreyi de uyku süresi olarak hesaplamak gerekiyo. Bize kısa gelen uyku bebeğe yetiyodur yani birde şu anda çok sık uyanıp uyandığı için böyle 1-2 aya kalmaz gündüz uyku sayısı 3-2 ye düştükten sonra süreleri de uzayacaktır :))
S

Sinem G.

20 Haziran 2025 14:28
İnsallah öyle olur ya bazı yerlerde en geç akşam uykusuna 7.30 8 de geçilmesi gerektiği yazıyor ama şuan yapamıyorum imkansız gece uykusuna 10 11 gibi geçiyor
M

Mine S.

20 Haziran 2025 15:13
Son gündüz uykusundan en geç 5,30 gibi uyanmış olursa tahminen bi sonraki uykuya 7-7,39 gibi geçer. 5 den sonra özellikle uyutmamaya dikkat edin naçizane tavsiyem:))
A

Ahsen A. ..

20 Haziran 2025 15:42
Aynı şekilde 2 aylık kızım 1 aydır nerdeyse gündüz uykusu yok diyebilirim saha doğrusu geçen haftalarda bir gün uyuyor bir gün hiç uyumuyordu eşimle bunun dalgasını geçiyorduk bugün kalk günü yarın yat günü diye, bayramdan beri iyice defişti düzeni önceden emerken uyurdu hatta tokda olsa başka türlü uyumuyordu sallamamıştım hiç şuanda 3 gündür her yolu deniyorum günüm resmen uyutmaya çalışmakla geçiyor çünkü uykusunu alamadığı için krize giriyor hiç keyfi olmuyor bazen kahvaltı bile yapamıyorum omzunda uyuyor koydugum an uyanıyor 10. Haftadayız atak dönemi göstermiyor ama zor günlerimiz olmuştu ilk dönemlerde bu kadar zoru olmamıştı hiç gaz atakları bile en fazla 3 saat sürüyordu bütün günüm uyutmaya çalışmakla geçiyor şşmdi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir