Gündüz Uykuları Çok İyi Gece Berbat
45 görüntüleme
Ö
Özge T.
26 Kasım 2025 21:10
Merhaba bebeğim 5.5 aylık gündüzleri 2-3 saatte bir uyuyor ve 40-60 dk uyku süresi oluyor. Gündüz 3 bazen 4 uyku yapıyor. Buraya kadar harika. Geceleri ise tam bir kabus. Her saat uyanıyor ve bazen gecenin ortasında 2 saat uyumuyor.hiç ışık açmıyorum kakasını yapmadıysa bez değiştirmiyorum. Geceleri nasıl uzun uyumasını sağlayacağım bilmiyorum. Oda sıcaklığı 22-23 derece 1.6tog uyku tulumu giydiriyorum terlemiyor. Sebebini çözemedim nerede hata yapıyorum
Z
Zeynep Ç. Y. ..
26 Kasım 2025 21:15
9. Aydan bildiriyorum bizde aynıyız genelde diş diyorlar ama bu diş sancısı gece mi tutuyor sadece anlamadım 🤷🏼♀️
Ö
Özge T.
26 Kasım 2025 21:20
Sebebini bilsem çözeceğim ama bulamıyorum çocuk doktorumuz saat 15'den 21'e kadar uyutma dedi ama bebek bu duramıyor uykusu gelince çok huysuzlanıyor ağlıyor mecbur uyutuyorum
B
Buket ..
26 Kasım 2025 21:22
Gündüz fazla uyuyor olabilir gece uykusunu gündüzle telafi ediyor olabilir son uykusunu gece uykusundan 3,5 saat önce yaptırmayı deneyin. Dişte olabilir
Ö
Özge T.
26 Kasım 2025 21:24
Teşekkürler
A
Ayşe Ş. ..
26 Kasım 2025 21:58
Gündüz en fazla 2 bilemedin 3 uyku olmalı. Toplamda gündüz uykusu maksimum 3-4 saat olmalı (bu bile çok) aynı şeyi yaşadım. Doktora gittik gündüz çok uyuduğu için uykusunu alıyor gece uyumuyor dedi. Akşam uykusuna 20:00 -21:00 arası geçmeli. 21 mutlaka uyumuş olmalı hormon salgilamasi için. Akşam 17 den sonra asla uyutmuyoruz. Uyur ise o zamanda çok etkileniyor. Saatleri ayarlamak zor oluyor ama yarım saat 15 dk falan hergun oyalaya oyalaya belli bir zaman sonra bir düzen kuruluyor. Zor bir süreç bir ileri iki geri oluyor alışana kadar. İstikrarlı olursanız alışınca rahat edersiniz. Tabi diş ağrısı, açlık, kas ağrısı da olabilir.