Gündüz Uykuları
166 görüntüleme

Simge P.
22 Haziran 2025 05:31
Merhabalar, oğlum 3,5 aylık bir süredir gündüz uykularını sadece kucağımda uyuyor, yatağına yatırdığım anda uyanıyor. Her yolu denedim, kundaklı yatırdım, kundaksız yatırdım, tam dalmışken yatırdım, tam dalmadan yatırdım, kendi yatağına yatırdım, evdeki diğer yataklara yatırdım ama yatırdığım gibi uyanıyor maalesef. Bu durumu yaşayıp bir çözüme ulaşabilen var mı acaba ?
B
Büşra S.
22 Haziran 2025 05:54
Merhaba ben de 3 haftalık olduğundan beri bu sorunu yaşadım şuan 2 ay 3 haftalık son 1 haftadır yan yatıyoruz beraber o şekilde uykuya geçiyor uykusu derinleşince ben yanından kalkıyorum. Böylece beşiğine koyarken o düşme hissi refleks falan olmuyor ve uyanmamış oluyor bizde işe yaradı isterseniz deneyin denemediyseniz

Simge P.
22 Haziran 2025 10:18
Yorumunuz için çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim bende.
G
Gülten Y. ..
22 Haziran 2025 18:16
Merhaba benim de kızım 3,5 aylik ayni durumu ben de yaşıyorum ve sürekli benimle uyumak istiyor kucagimda sallayarak uyutuyorum ilk aylarında altını değiştirip emzirim yanıma yatırıp kasları ile oynadigimda hemen uykuya dalıyordu yer farketmiyordu fakat son 1 aydır kucaktan başka uyumamaya başladı daldığında yanından kalksam bile hemen hissedip uyanıyor öyle bir durumdayım

Simge P.
23 Haziran 2025 10:35
Maalesef bizimde aynı şekilde ilk aylarında kendi yatağında uzun süreli gündüz uykuları oluyordu bir süredir sadece kucakta uyuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bende
Ş
Şule S. T.
23 Haziran 2025 11:56
Biz de 2 aylığız, gündüz (hatta bazen gece) kucak dışında kesinlikle uyanıyor. Derin dalsa bile yatağına bırakınca hemen uyanıyor. Biz çözümü slingte bulduk. Slinge bağlıyoruz kucağımızda 2 saat uyuyor.

Simge P.
23 Haziran 2025 20:21
Umarım hepimiz için bu yatakta yatma olayı en kısa sürede çözülür 🙏🏻