Gündüz Uykuları

111 görüntüleme
M

Merve A.

17 Haziran 2025 12:30
Merhaba bebeğim 30+3 te doğdu şuan düzeltilmiş yaşına göre 3 aylık kronolojik yaşına göre 5 ay. Gece 19:30 20:00 arası gece uykusuna geçiyoruz ve 1 kere bazı günler 2 kere uyanıp sabah 6:30 gibi gece uykusunu bitiriyor. Yatağında uyuyor. Fakat gündüzleri asla yatağında uyutamıyorum kucağımda uyuyor yatağına bıraktığım gibi gözlerini açıp ağlamaya başlıyor. Bütün gün 1,5 saatte bir 30-60 dk arası kucağımda uyuyor . Bu şekilde uyumak istemesi normal mi nasıl bir yol izlemeliyim .
B

Buket K.

17 Haziran 2025 12:52
Merhaba benim bebeğim 35+2 de doğdu 2 hafta gelişim geriliği vardı şuan kronolojik olarak4 aylık aynı sizin gibiyiz gündüz sürekli kucağımda uyumak istiyor bırakıyorum 5 dk sonra ağlıyor ama kucağımda 2 saate yakın uyuyor gece uykumuz da tıpkı sizin gibi 1 kere uyanıyor ama gündüze çözüm bulamadım prematürelerde genel bir durum söz konusu mu acaba
M

Merve A.

17 Haziran 2025 12:58
Bende artık işin içinden çıkamıyorum o yüzden buraya yazmak istedim.
N

Nuray T. Y.

19 Haziran 2025 03:32
Benim de bebeğim 30+6 da doğdu. Şu an düzeltilmiş 2 aylığız. Gündüzleri aynı şekilde kucağımdan asla inmiyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Tuvalete zor gidiyorum. Yemeğimi bile kucağımda yiyorum. Bir çözümü var mı ya da ne zaman düzene girer acaba
K

Kübra Y. Ç. ..

19 Haziran 2025 04:48
Merhaba benim bebeğim de böyleydi 3,5 aydan sonra yavaş yavaş düzeldi gündüz uykularında yan tarafına yatıp elimle göğsüne destek olmaya çalışıyorum bu şekilde kademeli olarak desteğimi azaltıyorum işe yarıyor.
M

Merve A.

19 Haziran 2025 16:35
Prematüre bebeklerde görülen bir davranış galiba. Sanırım zamana ihtiyaçları var.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir