Gündüz Uyku Sorunu
68 görüntüleme
Z
Zahide.
30 Mart 2026 17:35
5 ay 10 günlük bebeğim var uzun süredir gündüz uykuları çok kötü maksimum 20 dakika yarım saat arası uyuyo hemen uyanıyor ve ben sadece bu yirmi dakika için bir saate yakın onu beşikte sallıyorum artık çok yorucu olmaya başladı tekrar uykuya döndürmeye çalışıyorum olmuyo yarım saat sonra tekrar uyku için huzursuzluğu başlıyo durmuyo tekrar aynı bir saat beşik salla yarım saat uyku günümüz tamamen böyle önerisi olan varmı

Ebru K.
30 Mart 2026 17:50
Çok normal büyüyorlar çünkü etrafı keşfetmeye başlıyorlar benim kızım da beş buçuk aylık aynı sorunları bende yaşıyordum bir hafta öncesine kadar şimdi geceleri de uyumuyoruz çok zorlaniyor uykuya geçerken çok meraklı birde diş çıkarma surecindeler ağrı ve huzursuzluk yapiyor
D
Duygu B.
Premium Üye
30 Mart 2026 17:56
Benim bebeğim de 4 aylık aynı şeyi yaşıyoruz çok zor gerçekten 30 dk sonra uyanıyorsa 25. Dk aynı desteği verin diyorlar
N
Nur S.
30 Mart 2026 19:58
Benim bebeğim 2 ay 7 günlük gündüz uykuları neredeyse bitti. 8 de uyanıyor akşam 7 ye kadar toplam 1 saat uyutamıyorum. Artık kendimi suçlamaya başladım. Ben mi yapamıyorum yoksa normal bir dönem mi
Yükleniyor...