Gündüz Uyku Sorunu

139 görüntüleme
S

Sedanur Y. ..

9 Ekim 2025 10:11
3 ay 12 günlük kız bebeğim. Gündüz uykulari çok değisken . Gündüz 1 saat uyanık kaliyor sonra hemen uyku istiyor uykusu 20/30 dakika arasında değişiyor. Kalkınca besleniyor ve hemen 1 saat içinde geri uyumak istiyor bu durumda 2 saat 1 buçuk saatte bir beslenmesi oluyor haliyle kilosu da artıyor ne yapmam gereksut durumum da yetersiz mama da veriyorum genelde sütümüde sağiyorum öyle biberonla veriyorum ne yapacağımı şaştım
S

Senem İ.

9 Ekim 2025 10:12
Bu zamanlar normal uyku gerilemesi vs olabilir bakım ihtiyacı duyduğundan memeye gelmek istiyor olabilir osman hocanın bu konuyla ilgili videosu var izleyebilirsiniz yada doktorunuza görüşün
B

Büşra T.

9 Ekim 2025 10:43
Eskiye göre daha sık beslenmesi normal uykularda da bıraz sıkıntı olur gecıcı atak donemı bıtene kadar sürer
B

Büşra T.

9 Ekim 2025 10:44
Meme mama reddı yok sende en azından ben zorlandım bayagı
S

Sedanur Y. ..

9 Ekim 2025 17:50
Şuan atak dönemi yani inşallah bir an önce normale dönebiliriz
S

Sedanur Y. ..

9 Ekim 2025 17:51
Bebeğim göğsümden emince rahat ediyor kucağımda uyuyabiliyor bir saat falan ama göğsümde süt hemen birikmedigi için sağım yapıyorum bende duygusal bağ kuramadigimiz için diye düşünüyordum ve çok üzülüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir