Gündüz Meme İstememe
102 görüntüleme
H
Hülya B.
17 Mart 2026 11:57
4 aylık kızım 3 haftaya yakın hasta burnu temiz olmasına rağmen sütümü içmiyor sürekli kendini geriye atıp tıkanıyor emmediği için sütüm bitmek üzere iki göğsümde şuan 20 CC ancak var sağıp veriyorum mama içerken sıkıntı yok ama göğsümde iki çekip bırakıp ağlıyor bu meme reddi mi oluyor geçici bir durum mu bu süreçte sütümün bitmemesi için ne yapabilirim sağım dışında ve bu sağdığım sütü mamasına ekleyip verirsem bir sıkıntı olur mu
Z
Zahide.
17 Mart 2026 12:14
Muhtemelen 4. Ay atağı geliyo çünkü biz de ilk bu şekilde belirti vermişti evin içinde tur ata ata memeyi tuturmaya çalışıyordum alıp geri çıkarıyordu sonrası zaten atak pik yaptı muhtemelen sizde de bu süreç başlayacak

Emel C.
17 Mart 2026 12:20
Pozisyonunuzu değiştirin ayakta yada varsa pilates topunun üstünde emzirmeyi deneyebilirsiniz sütünüz az olduğu için emmek istemiyor muhtemelen süt artıracak besinler tüketebilirsiniz bol su içebilirsiniz benim bebegimde hiç emmedi tek göğüs 2.5 ay kadar emdi sağımla çoğalmıyor bence

Emel C.
17 Mart 2026 12:21
Bide emme saatini uyku saatine denk getirebilirsiniz uyku halinde emiyorsa eğer emmek istemezse az miktarda mama verip sakinlestirin
H
Hülya B.
17 Mart 2026 12:49
Muhtemelen 4. Ay atağı geliyo çünkü biz de ilk bu şekilde belirti vermişti evin içinde tur ata ata memeyi tuturmaya çalışıyordum alıp geri çıkarıyordu sonrası zaten atak pik yaptı muhtemelen sizde de bu süreç başlayacak
H
Hülya B.
17 Mart 2026 12:50
Bide emme saatini uyku saatine denk getirebilirsiniz uyku halinde emiyorsa eğer emmek istemezse az miktarda mama verip sakinlestirin

Afranur K.
17 Mart 2026 13:20
Mamaya anne sütü ekleyebilirsiniz, Osman bey bunu mayalandırmak olarak anlatmıştı, mamaya anne sütündeki bakterileri geçiş yaparak, bebeğe ihtiyacı Olan bakteri florasını da çevirirsiniz diyordu
Yükleniyor...