Gündüz Kaç Uyku Olmalı

71 görüntüleme
Merve K. .

Merve K. ..

29 Aralık 2025 11:19
Bebeğim 8 aylık oldu gündüz uykuları çok kısa ve düzensiz. Bir rutin oluşturmaya çalışıyorum ama gündüz uyumayı seven bir bebek değil. Gündüz 2 uyku yeterli olur mu ya da kaç uyku olmalı. Gündüz uyku rutinleri olan anneler yardımcı olursanız çok sevinirim
Ö

Özge A.

29 Aralık 2025 11:24
8 aylık bebek zaten 2 uyku yapar ilki uyanmadan 2 saat sonra 1-1.30 saat arası olur genelde ama biz en fazla 40 dk uyuyoruz sevmiyor ikinciside 14 gibi ikinci uyku sonra 20.00 gece uykusu
Merve K. .

Merve K. ..

29 Aralık 2025 11:26
Akşam 5 ile 6 arası çok huzursuz oluyor ama. Sürekli ağlıyor ve gözlerini ovuşturup kulaklarını çekiyor. O saatte yatırdığımda da maalesef gece uykusu bozuluyor ve sabaha kadar sık sık uyanıyor
Ö

Özge A.

29 Aralık 2025 11:28
Uyutmayın ikinci uykusu kısa mı oluyor gece uykusu ile son uykusu arasında biz 3.5-4 saat koyuyoruz bizde 8 aylıgız cok uykusu gelirse dısarı cıkarıyorum biraz hava alıyor duş aldırıyorum sonra aynı saatte yatırıyorum
Merve K. .

Merve K. ..

29 Aralık 2025 11:32
Evet maksimum yarım saat uyuyor ikinci uykusunda 😔 ben de kucağımda gezdiriyorum oyuncaklarıyla oynatmaya çalışıyorum farklı şeyler deniyorum ama çok verimli olamadım. Ama söylediklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim 🌸
G

Gül

29 Aralık 2025 12:00
Bebeğim 7 aylık 2 uyku ve kısa uyku uyapıyor. Son uykusuyla gece uykusu arasında en az 3 saat bırakıyorum. En erken18.30 dagece uykusuna geçiyoruz . Eğer 5 ten önce şekerleme yapmışsa 20.00de gece uykusuna yatırıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir