Gündüz Emmemesi
88 görüntüleme
H
Hilal K.
24 Mayıs 2026 20:38
Bebeğim 3 aylık olacak iki haftaya ve iki haftadır da gündüz asla emmek istemiyor geceleri sadece emiyor sorunsuz ne yaptıysam olmadı sağımlada sütüm az geldiği için mama vermek zorunda kalıyorum. Bu durumu yaşayanlar var mı acaba?
N
Nehar K.
24 Mayıs 2026 21:16
Sağmaya devam edin. En az 3 litre su için brnde yeni sagmaya başladım artsın diye 5 aylık. 3 buçuk ayliktan beri memeyle kavgalı geceleri emiyor allahtan. Grcecek diyorlar. Biberon da etkiler. Yatarak emzirin uzanın yataga koltuğa neresiyse. Daha önünüzde [4.ay](4.ay) atağı var. Sabırlı olun.
H
Hilal K.
24 Mayıs 2026 21:22
Sağmaya devam edin. En az 3 litre su için brnde yeni sagmaya başladım artsın diye 5 aylık. 3 buçuk ayliktan beri memeyle kavgalı geceleri emiyor allahtan. Grcecek diyorlar. Biberon da etkiler. Yatarak emzirin uzanın yataga koltuğa neresiyse. Daha önünüzde [4.ay](4.ay) atağı var. Sabırlı olun.
N
Nehar K.
24 Mayıs 2026 21:27
Yok kullanmadım. Kaç ml geliyor. Bebege yetiyorsa sorun etmeyin. Bende de çok gelmiyor. Gerçi yeni başladım ama biberonu aldikca beni birakma olatona girdi.o yüzden ara vereceğim
H
Hilal K.
24 Mayıs 2026 21:30
İşte yetmediği için mama veriyorum. Gerçekten bu ataklar sabır işi böyle olacağını hiç bilmiyordum artık sabredeceğiz 😕
Yükleniyor...