Gündüz Derin Uyku Sorunu

191 görüntüleme
P

Pınar K.

14 Haziran 2026 18:53
Bebeğim 4 ay 13 günlük, 2. Aydan beri gündüz uykuları hep 25. Veya 30. Dakkaya doğru bölünüyor. Beşikten aldıktan sonra geri uyutmaya çalıştığımda asla kucağımdan inmiyor. Çocuk uykusunu alsın diye mecburen uykunun devamı kucakta oluyor. Aynı sorunu yaşayıp çözüme ulaşan var mı? Çünkü artık çok yoruluyorum ve hiçbir işimi halledemiyorum
G

Gamze K.

14 Haziran 2026 19:01
Benim bebeğim de 45 günlük birebir aynısını yazmaya gelmiştim cevapları heyecanla bekliyor olacağım
N

Nur ..

14 Haziran 2026 19:20
Benim bebeğim 9.5 aylık 35 dk da eğer o uyanmadan pışpışlarsam sırtına pat pat yaparsam vs uykusuna devam eder yoksa uyanır o yüzden alarm kuruyorum gündüz uykularında
P

Pınar K.

14 Haziran 2026 19:22
Nur 🌸
Benim bebeğim 9.5 aylık 35 dk da eğer o uyanmadan pışpışlarsam sırtına pat pat yaparsam vs uykusuna devam eder yoksa uyanır o yüzden alarm kuruyorum gündüz uykularında
Nur hanım denedim bunu ama acaba bi yerde hata mı yapıyorum? Kaç dk öncesinde gidiyorsunuz ve dakkayı beşiğe koyduğunuz andan itibaren mi yoksa beşiğe koymadan kucakta uyuduğu andan itibaren mi sayıyorsunuz?
N

Nur ..

14 Haziran 2026 19:25
Pınar Kaya
Nur hanım denedim bunu ama acaba bi yerde hata mı yapıyorum? Kaç dk öncesinde gidiyorsunuz ve dakkayı beşiğe koyduğunuz andan itibaren mi yoksa beşiğe koymadan kucakta uyuduğu andan itibaren mi sayıyorsunuz?
Benim bebeğim memede uyuyo memeden ayırıp yatağına koyduğum an uyku başlatıyorum uygulamadan 34. Dk da falan yanına gidiyorum hafif kıpırdanıyo o anda pat pat yapıyorum uyumaya devam ediyo 32 de falan hala derin uyuyo olduğu için yapsam da işe yaramıyo 35. Dakikayı kaçırırsam bu sefer uyanmış oluyo o yüzden bir iki uykusunda başında bekleyin tam kaçıncı dakikada uyku döngüsüne giriyosa ona göre süre tutup başına gidersiniz
P

Pınar K.

14 Haziran 2026 19:26
Nur 🌸
Benim bebeğim memede uyuyo memeden ayırıp yatağına koyduğum an uyku başlatıyorum uygulamadan 34. Dk da falan yanına gidiyorum hafif kıpırdanıyo o anda pat pat yapıyorum uyumaya devam ediyo 32 de falan hala derin uyuyo olduğu için yapsam da işe yaramıyo 35. Dakikayı kaçırırsam bu sefer uyanmış oluyo o yüzden bir iki uykusunda başında bekleyin tam kaçıncı dakikada uyku döngüsüne giriyosa ona göre süre tutup başına gidersiniz
Cevabınız için çok teşekkür ederim, deneyeceğim
N

Nur ..

14 Haziran 2026 19:46
Pınar Kaya
Cevabınız için çok teşekkür ederim, deneyeceğim
Rica ederim bu arada uyansa bile eğer uykuya geri döndürebilirsem döndürmeye çalışıyorum kucağıma alırsam sallasam bile uyanıyo ama ayağımda sallarsam uykuya geri dönme ihtimali var size de fikir olur belki 🌸
P

Pınar K.

14 Haziran 2026 19:48
Evet evet ayağımda sallamayı ben de denedim ama bebeğim denediğim her ritmin anında bağımlısı oluyor ve hareketi kestiğim an uyanıyor 😂 bu sebeple artık çok bitkinim ama tavsiyenizi deneyeceğim
N

Nur ..

14 Haziran 2026 20:33
Pınar Kaya
Evet evet ayağımda sallamayı ben de denedim ama bebeğim denediğim her ritmin anında bağımlısı oluyor ve hareketi kestiğim an uyanıyor 😂 bu sebeple artık çok bitkinim ama tavsiyenizi deneyeceğim
Kolaylıklar diliyorum 🫶🏻 umarım tez zamanda rahatlarsınız sağlıkla büyüsün bebişiniz 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir