Günde 5-6 Kaka

216 görüntüleme
E

Ecehan

Premium Üye
4 Mayıs 2026 17:31
Sadece anne sütü veriyorum 2 ay 23 günlük. Çiş kaka o biçim. Nerdeyse iki beslenmede bir kaka yapıyor. Beslenme aralığı 2 saat, kendiliğinden acıkıp istiyor. Günde 7-8 kakaya çıktığı bile oldu normal mi
Beste S.

Beste S.

4 Mayıs 2026 17:59
Evet bağırsakları çalışıyor hiçbir sorun yok biz de o zamanlarda her beslenmede kaka görüyorduk kakadan çil takibi yapamıyordum her şey yolunda
E

Ecehan

Premium Üye
4 Mayıs 2026 18:15
Beste Solmaz
Evet bağırsakları çalışıyor hiçbir sorun yok biz de o zamanlarda her beslenmede kaka görüyorduk kakadan çil takibi yapamıyordum her şey yolunda
Kesinlikle kakadan çiş takibi yapamaz olduk. Dün 7 kez kaka yaptı temizlemekten fenalık geçiricez artık 😂
E

Ece24

4 Mayıs 2026 18:23
Çok normal bir durum, temizlediğim gibi tekrar yaptığı gün sayısı çok fazladır hatta 😅😅
B

Begüm A.

4 Mayıs 2026 18:36
Çok normal benimki her beslenmede yapıyordu bir ara 10 12 kere bez değiştiriyorduk
E

Eda D.

4 Mayıs 2026 19:14
Biz 14-15 aya kadar öyleydik 18 aylık şimdi 1 yada 2 kere günde
Sema G.

Sema G.

4 Mayıs 2026 22:23
Benim oğlumda 2 ay 19 günlük bu 2. Aya girdiğimizden beri her emzirmemde kakasını yapıyor. Bende kilo alımını etkiler mi acaba diye düşündüm açıkcası. Sizin kilo alımı nasl doktorbirşey dedü mi?
B

Burcu E.

Premium Üye
4 Mayıs 2026 22:29
Benim de bebegim 2. Ayina giricek ama dogdugundan beri nerdeyse bizde 10 a yakın kakalı bez mevcut hatta bazı bezlerinde o kadar cok kaka oluyor ki beline kadar mama arti anne sutu ile besleniyor doktor bugun masallah cok iyi dedi bu duruma
S

Serap

6 Mayıs 2026 14:28
Sema Gözacan
Benim oğlumda 2 ay 19 günlük bu 2. Aya girdiğimizden beri her emzirmemde kakasını yapıyor. Bende kilo alımını etkiler mi acaba diye düşündüm açıkcası. Sizin kilo alımı nasl doktorbirşey dedü mi?
Benim bebeğim de sizinle aynı zamanda kızım fazla kaka yapar oldu iki haftada 400 Gr almış bu normal mi
Sema G.

Sema G.

6 Mayıs 2026 18:33
Serap
Benim bebeğim de sizinle aynı zamanda kızım fazla kaka yapar oldu iki haftada 400 Gr almış bu normal mi
Çok iyi bence çünki haftalık kilo alımı 150-200 gr olmalı sizin bebeğiniz haftalık 200 gr almış. Yani kakası fazla olsa bile kilo alımı gayet güzel
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir