Günde 1 Kere Mama
77 görüntüleme
K
Kübra Ü.
31 Aralık 2025 23:12
Kızım 40 günlük oldu Anne sütüyle besleniyor her şey yolunda . Fakat geceleri saat başı uyanıyor emmek için Anne sütünün sindirimi kolay olduğu için çabuk acıkıyor diye düşünüyorum o yüzden sadece gece 1 kereliğine 60 cc mama ile desteklesem olur mu bu şekilde yapan var mı
S
Sıla s. ..
31 Aralık 2025 23:23
Bence sütün yetiyorsa mama asla verme benim bebeğimde sadece süt içiyor. Senden alabileceği en güzel şeyi alıyor yavaş yavaş uykuları düzelecek. Bence saat başı uyanması açlık değildir . Belki üşüyordur veya çok sıcak oluyordur ya da gazdan dolayı uyanır . Çünkü Seni emmesi geceleri 3saat götürür . Sebep başka bence .
L
Leyla O.
1 Ocak 2026 03:39
Odanız 22-24 derece aralığında nem 40-60 aralığında olmalı, burun tıkanıklığı da çok uyku bölüyor maalesef. Gaz olabilir. Bebiş anne sütü alırken kendi doyduğunda memeyi bırakır, bir süre gözlemleyebilirsiniz kendi mi bırakıyor siz mi bıraktırıyorsunuz. Siz bıraktırıyorsanız tam doymadan uyuyor olabilir
G
Gökçin N.
1 Ocak 2026 05:53
Sizin uykunuzu çok bölüyorsa,dinlenemiyorsanız denemekten zarar gelmez. Ben 5 aylıkken denedim,yine uyandı,dişe bağladım. Ama aklımda aç mı soru işareti kalmadı.