Gülen Bebek

210 görüntüleme
A

Aslı

1 Aralık 2025 19:21
Arkadaşlar size saçma ve komik gelebilir ama bebeğim 3 aylık 1. ayın sonlarına doğru gülümsemeye başladı yalnız sonnbir kaç haftadır sürekli gülüyor özellikle beni gördüğünde. dümdüz yüzüne bakıyorum gülüyor tabi bu bizi mutlu ediyor ve çok da şaşırtıyor bununla ilgili bi hastalık varmışım görünce korktum sizde durumlar nasıl
S

Semra

1 Aralık 2025 19:29
Gayet normal
İ

İrem

1 Aralık 2025 19:33
Maşallah güleç bir bebektir bebeğiniz; internet her ne kadar güzelliği olsa da bazen pimpirikli yapabiliyor bizi :)
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

1 Aralık 2025 19:38
Çok normal mutlu bebek demek ki kızımız kahkaha atmaya çalışıyordu o aylarda6 aylık hala çok neşeli 😀
K

Kübra G.

1 Aralık 2025 20:46
Benim oğlumda ilk bir kaç ay sürekli kaşlarını çatan kızgın suratlı bir çocuktu bende aynısını düşünmüştüm acaba bir sorun mu var neden gülmüyor gibisine Allahtan sonradan gülmeye başladı biz anneler en ufak bir şeyi bile bazen çok düşünüp araştırıyoruz
B

Büşra K. A.

7 Aralık 2025 11:24
Çok tatlısınız 😁 Bebeğinizin yüzünde hep böyle gülücükler açar inşallah ❤️ Benimki de kırkı çıkınca gülmeye başlamıştı gayet normal 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir