Gül Suyu

548 görüntüleme
.

.....

28 Nisan 2026 22:44
kızlar bebeğinin vücuduna gül suyu süren var mı ?
G

Gül Ş.

28 Nisan 2026 23:20
Evet yüzünde isilik olduğunda doktor önermişti gül suyu ile temizleyin diye kullandık geçmişti
S

Sema

29 Nisan 2026 00:00
Gül Ş.
Evet yüzünde isilik olduğunda doktor önermişti gül suyu ile temizleyin diye kullandık geçmişti
Evet katkısız gül suyu çok işe yarıyor malum yaz geldi havalar ısınmaya başladı isilik olduğunda çok işe yarıyor
.

.....

29 Nisan 2026 08:04
Gül Ş.
Nasıl uygulamam günde kez yapmam lazım benim kızımın vücudunda egzama ve isilik tarzı şeyler var
.

.....

29 Nisan 2026 08:05
Sema
Evet katkısız gül suyu çok işe yarıyor malum yaz geldi havalar ısınmaya başladı isilik olduğunda çok işe yarıyor
Nasıl uygulamam lazım benim kızımın vücudunda isilik ve egzama tarzı şeyler var sulandırmam mı gerekiyor yoksa direkt pamukla vücudunu sürsem olur mu bilgi verirsen çok sevinirim
S

Sema

29 Nisan 2026 10:08
.....
Nasıl uygulamam lazım benim kızımın vücudunda isilik ve egzama tarzı şeyler var sulandırmam mı gerekiyor yoksa direkt pamukla vücudunu sürsem olur mu bilgi verirsen çok sevinirim
İlk vücudunun küçük bir kısmında dene tepki veriyor mu ona göre sürersin normal. Sulandırarak denemedim
Ü

Ümran A.

29 Nisan 2026 12:42
Evet ben sürüyorum. Özellikle isililk için çok etkili oluyor
.

.....

29 Nisan 2026 22:24
Ümran Akkaya
Evet ben sürüyorum. Özellikle isililk için çok etkili oluyor
Sulandırıp mı sürüyorsunuz yoksa direk pamuğa döküpte mi
Ü

Ümran A.

29 Nisan 2026 22:28
Sprey olarak almıştım ben. Banyo sonrası sprey ile sıkıp masaj yapıyorum. Çok güzel nemlwndiriyor.
.

.....

30 Nisan 2026 22:33
Ümran Akkaya
Sprey olarak almıştım ben. Banyo sonrası sprey ile sıkıp masaj yapıyorum. Çok güzel nemlwndiriyor.
Hergun kullansam birşey olur mu
Ü

Ümran A.

30 Nisan 2026 23:19
Bence olmaz ama tabi ki ben işin uzmanı değilim. Doktora danışmakta fayda var.
C

Cennet G.

6 Mayıs 2026 21:50
Benim bebeğim 5 aylık. Hergün sabah bakımında tonik gibi kullanyorum. Bu güne kadar da hiç bir sıkıntı yaşamadım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir