Grip Oldum Sütüm Kesildi

85 görüntüleme
Tuğba A.

Tuğba A.

4 Şubat 2026 12:10
Anneler lütfen yardımcı olun..
Başına gelen var mı lütfen yorum yazın.
3 gün önce grip oldum bayağı ağır geçirdim hâlâ iyileşmedim. İlk günün gecesi ve 2. Gün çok ağırdım ve gece yarısı sütüm azaldı. Bir göğsüm neredeyse kurudu damla damla geliyor. Diğer göğsüm ise biraz daha iyi ama eskisi gibi asla değil. Normalde sütüm çok iyiydi bebeğim 4 aylık biberon da reddediyor şırıngayla zar zor besliyorum. Dün sadece 4 bez değiştirdim. Mama dan sonra bez sayısı iyileşti bugün. Sütüm eski haline döner mi? Sık sık emziriyorum
B

Büşbüş

4 Şubat 2026 12:12
Evet döner stres yapmayın bol su için. Tahin/helva, yulaf vs şeyler deneyin. Ama unutmayın en önemlisi strese girmemek
Tuğba A.

Tuğba A.

4 Şubat 2026 12:14
Çok teşekkür ederim dünden beri çoksu içiyorum ama hâlâ gözle görülür büyük bir fark yok. Ne kadar sürer bu durum?
B

Büşbüş

4 Şubat 2026 12:15

Tuğba Aldanmaz

Çok teşekkür ederim dünden beri çoksu içiyorum ama hâlâ gözle görülür büyük bir fark yok. Ne kadar sürer bu durum?

Bir haftaya kalmaz düzelir diye düşünüyorum eğer sağım yapma imkanını varsa powerpumping yöntemini deneyi
A

Arzu.G

4 Şubat 2026 12:25
Endişelenmeyin sık sık emzirin çok kısa sürede artar yine.bol sıvı almayı ihmal etmeyin
Tuğba A.

Tuğba A.

4 Şubat 2026 16:23
Çok sağolun iyi ki varsınız hepiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir