Grip Oldum

54 görüntüleme
S

Sena S.

13 Ocak 2026 09:45
Hanımlar boğaz ağrısı hapşırık halsizliğim falan var 6 aylık bebeğim var maskeyle emziriyorum iki gündür böyleyim bebeğimde bişe yok şükür bitkisel şeylerden faydalanmaya çalışıyorum ama acile gidesim var parol hariç tedavi uygularlar mı acil toparlamam lazım yardım alacak kimsem yok bakımını zor yapıyorum bebeğimin
M

Melek T.

13 Ocak 2026 09:54
Çok geçmiş olsun Sena hanım. Bende yeni atlattım gribi. Sizin gibi maske takamadım bebeğimin yanında. Bebeğinizi bol bol emzirin inşallah anne sütü koruyor çok şükür 🙏 Ben parol harici bir ilaç vereceklerini düşünmediğim için acile gitmeyi de tercih etmedim daha çok hastalık kaparım korkusuyla malum salgın dolayısıyla aciller de çok kalabalık. Beslenmenize dikkat edin meyve bol sıvı tüketin su için dinlenebildiğiniz kadar dinlenmeye çalışın atlatırsınız inşallah 😢
S

Sena S.

13 Ocak 2026 10:30
@Melek T teşekkür ederim tavsiyeleriniz için Melek hanım çok sağolun ❤️
A

Ayşe G.

13 Ocak 2026 14:07
Bir hekim olarak doktora gitmenizi tavsiye ederim. Eğer emzirdiğinizi söylerseniz ona göre farklı ilaçlar reçete ederler. Süte geçmeyen ilaçlar oluyor veya mesela birçok antibiyotik vs gebelikte/emzirme döneminde kullanılabiliyor. Sizin daha hızlı toparlanmanız bebeğinizle de daha iyi ilgilenmeniz demek.
S

Sena S.

13 Ocak 2026 14:30
Teşekkür ederim Ayşe hanım bir gün daha bekleyeceğim iyiye gitmezsem dediğiniz gibi o tarz hızlı toparlanacağım bir ilaç talep ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir