Grip

82 görüntüleme
Fidannur Z.

Fidannur Z.

28 Şubat 2026 13:35
1 ay 24 günlük bebeğim var grip oldum neler kullanıyorsunuz ya da süte geçmeyen ilaç

kullandığınız önerebilceğiniz şeyler var mı
E

Emel Y.

28 Şubat 2026 14:19
Zencefil bal limon yapmalısın kendine sabah akşam ve bol sıvı tüket ellerini bol bol yıka bebeğe temas etmeden aynısı başıma geldi ve maske tak geçmiş olsun 🙏🏻
Fidannur Z.

Fidannur Z.

28 Şubat 2026 14:22
Teşekkür ederim 🙏🏻
S

Sena S.

28 Şubat 2026 14:37
Bende geçen ay oldum iki hafta sürdü maskeyle emzirdim asla öpmedim bol portakal limon zencefil ve sarımsak tükettim baktım geçmiyor acile gittim parol yazıp gönderdiler iğne istedim desteksiz büyütüyorum yardım edenim yok çok kötüyüm dedim emziriyosun hiç bir şey yapamayız dediler bebeğiniz daha küçük uykuları uzundur uyudukça yatın dinlenin yardım isteyin çevrenizden dinlenmeyince geçmiyor Fidan hanım perişan oldum ben umarım yardım edecek birileri vardır size geçmiş olsun ❤️🩹
M

MK ..

28 Şubat 2026 14:56
Bende olmuştum maske taktım bol bol kivi ye dedi doktor tavuk suyu bulabilirsen organik tavuk derisi ile haşla çorba yap suyunu dedi bir kaç güne toparladım bunları yaparak çok geçmiş olsun
Fidannur Z.

Fidannur Z.

28 Şubat 2026 15:08
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim
R

Rabia K. ..

28 Şubat 2026 16:29
Maske kullan mutlaka benden bebeğime bulaştı perişan oldu çocuk

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir