Grip

79 görüntüleme
Fadile B.

Fadile B.

27 Eylül 2025 09:12
8 aylık bebeğimdün uyurken burnu tutuk gibiydi iki kere buhar verdim temizledim açıldı sabah da burnu akıyordu ateşi yok kusma ishal yok burnunu açıyorum ve sabah da bir buhar verdim ne yapmalıyım ne zaman doktora gitmeliyim sizce
L

Leyla O.

27 Eylül 2025 09:17
Serum fizyolojik kullanabilirsiniz, hastaneler şu an çok yoğun hasta değilseniz bile gidince hasta olma ihtimaliniz yüksek. Ateş, kusma, ishal gibi durumlar olmadan bence gitmeyin
Fadile B.

Fadile B.

27 Eylül 2025 09:18
Serum suyu ile buhar yapıyoruz ama korkuyoruz ister istemez
B

Büşra Ö.

27 Eylül 2025 09:26
Bizimde 6 aylık burun tıkanıklığı ve öksürük başladı buhar vermeye başladım ve burnunu temizliyorum doktor başka yapacak bişey yok çok küçük daha dedi
B

Büşra Ö.

27 Eylül 2025 09:40
Sessiz çalışan buhar makineleri var onları deneyin isterseniz ben o şekilde kullanıyorum duruyor uyurken de tutuyorum
Fadile B.

Fadile B.

27 Eylül 2025 10:06
Bende hem kompresörlü hemde mest nebiluzatör var kompresörlü olanı kullanıyorum daha küçük parçalara ayırıp veriyor diye solunum ile ilgili bir hastalık geçirdik yoğum bakımda kalmıştı ondan dolayı da çok korkuyorum
Ümran A.

Ümran A.

27 Eylül 2025 10:08
Geçmiş olsun fadile hanım
Benim bir sorum olacaktı, hava nemlendiricilerin için su yerine serum fizyolojik koyup bebege yakın bir konumda çalıştırsak burun tıkanıklığı için faydası olur mu acaba , gece boyu çalışsa mesela
Fadile B.

Fadile B.

27 Eylül 2025 10:11
Oda olur ama gece boyu çok uzun olmaz mı? İsterseniz bebeğiniz uyurken nem oda ısısına bakın nem yeterli seviyeye gelince kapatın
Ümran A.

Ümran A.

27 Eylül 2025 10:15
Teşekkür ederim fadile hanım. O şekilde yapayım inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir