Gribal Enfeksiyon
92 görüntüleme
D
Damla Y.
25 Kasım 2025 05:19
Kızım 4 aylık geçen hafta grip oldu boğazı kızarmış Doktora götürdük öksürük ve burun tıkanıklığıvardı şurup yazdı geçmişti bu hafta eşim hasta oldu bize de geçti dünden beri aşırı iştahsız ve sürekli ağlıyor mama içmek istemiyor sürekli mız mız şekilde ağlıyor öksürük ve burun tıkanıklığıvar açıyorum sürekli ama tıkanık ne yapabilirim bugün de geçmezse doktora gideceğim ama ne uyku ne mama hiçbir şey yok 3 gündürkaka yapmıyor

Fadile B.
25 Kasım 2025 06:21
Bol bol burnunu temizle buhar verebilirsin akşam uyumadan önce burnunu temizleyin
D
Damla Y.
25 Kasım 2025 06:22
Sürekli temizliyorum aslında ona rağmen dünden beri tıkalı bi ara akıyordu sonra yine tıkandı yine açmaya devam edicem teşekkür ederim

Betül ..
25 Kasım 2025 06:27
Kıyafetin sağ sol omzuna ve yastığına coldmix damlata bilirsin.Nebülizatör ile hava verebilirsin
D
Damla Y.
25 Kasım 2025 06:28
Coldmix alayım eczaneden bugün deniyim teşekkür ederim
D
Damla Y.
25 Kasım 2025 06:28
Olmadı hava da vereyim

Betül ..
25 Kasım 2025 06:33
Nebülizatör içine 1 ml serum koyup bitene kadar çocuğun ağzına tutun zaten ucunda maskesi var.Doktorlar gribal enfeksiyonda havayı daha çok öneriyor yumuşatma açısından kullanmanızı tavsiye ederim.Ve banyoyu buharlatarak ısıtıp güzel bir duş ile burun da açılabilir
D
Damla Y.
25 Kasım 2025 06:34
Bugün alıcam nebülizatör deniyim açılır inşallah banyo da yaptırıcam teşekkür ederim
G
Gizem U.
25 Kasım 2025 18:46
Merhaba eşim soğuk alginliği gibi birşey oldu sadece burun akıntısıve balgam tukuruyo şimdi kızımdaiki burnu tıkalınefes alamiyo yıkadımçektim yinede açilmiyo ağizdan nefes aliyo napmaliyim
D
Damla Y.
25 Kasım 2025 20:12
Arkadaşların dediği gibi cold mix aldım ben yastığa damlattım serumla nemlendirmeye devam ettim ve sık yaptım çektim de günde3-4 defa çok zorlamadan şu an açık bebeğimin burnu açılmasaydı nebulizatörle hava vericektim aynı zamanda şurup da kullanıyoruz biz doktor yazmıştı