Gozunun Kenarı
207 görüntüleme

Deniz T.
Premium Üye
6 Temmuz 2026 09:25
gozunun kenari bu sekil de oldu ben tirnagi ile cizdi diye dusunuyorum eli hep gozun de kaşıyor gb goz domtoruna kontrolu ayin 12 sinde

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye6 Temmuz 2026 09:27
Gözünün kenarında oluşan bu durum hakkında bilgi verelim.
Göz çevresinde çizikler veya skarlar oluşması çeşitli sebeplere bağlı olabilir. Tırnakla çizilmesi veya kazara oluşması gibi küçük sebeplerden, alerji veya cilt hastalıkları gibi daha ciddi durumlara kadar değişebilir.
Doktor kontrolüne ayrıca gitmeni önermezdim. Şimdilik şu adımları takip edebilirsin:
1. Gözünü bol bol temizle ve kaşıma.
2. Antibiyotik merhem veya krem kullanabilirsin.
3. Göz doktorun seni doktor muayenesi için 12. ayda bekliyor.
Göz çevresinde çizikler veya skarlar oluşması çeşitli sebeplere bağlı olabilir. Tırnakla çizilmesi veya kazara oluşması gibi küçük sebeplerden, alerji veya cilt hastalıkları gibi daha ciddi durumlara kadar değişebilir.
Doktor kontrolüne ayrıca gitmeni önermezdim. Şimdilik şu adımları takip edebilirsin:
1. Gözünü bol bol temizle ve kaşıma.
2. Antibiyotik merhem veya krem kullanabilirsin.
3. Göz doktorun seni doktor muayenesi için 12. ayda bekliyor.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
A
Ayşe H. B.
6 Temmuz 2026 10:30
Tırnak çizmesi benim kızım da çiziyor. Kessek bile tırnaklarını buluyorlar onu çizecek. Dün gece benim de burnumu yırttı. Sıkıntı yapmayın hemencik geçer inşallah

Deniz T.
Premium Üye
6 Temmuz 2026 10:43
Tırnak çizmesi benim kızım da çiziyor. Kessek bile tırnaklarını buluyorlar onu çizecek. Dün gece benim de burnumu yırttı. Sıkıntı yapmayın hemencik geçer inşallah
Yükleniyor...