Gözü Kızardı

56 görüntüleme
L

Leyla.ekin

3 Ocak 2026 17:53
Bebeğim 2.5 aylık zeytınyagıyla masaj yaparken tüm vücuduyla beraber ellerini de yaglıyorum ama az önce elini gözüne goturdu ve gözü kızard şıırıngayla içme suyu doktum yan cevirip parmagını soktu mu fark edemedim ne yapmalıyıp kızarıklıgı gecti oğlum da sakınlesti hatta şimdi uyumaya geviyo gözleri kapatıyo ama endiselenmeli miyim? Yani parmagını gözüne soktu mu acabatakibini nasıl yapmalıyım kızarıklıgı gecti diye hastaneye götürmedim ama.. eşim şehirdısında tek olunca belki panik oldum fazla düşünüyor olabilirim tavsiyesi olan var mı.?
R

Rumeysa A.

3 Ocak 2026 18:01
Endişelenecek bişey olduğunu düşünmüyorum göze bilinen birzararı yok anne olmak zor endişelerimiz tavan ama zamanla sakinleşiyoruz :)
L

Leyla.ekin

3 Ocak 2026 18:03
@Rumeysa Adem gercekten direk taksı cagırıp hastaneye mi gitsem desim ben panik olunca oglum aglayıp bagırmaya basladı sımdj uyudu ama ne bileyim ya elini soktuysa gozunu çizdıyse diye korktum tırnaklarını haftada 1 kesiyoruz çünkü. Ama çizse durmazdı heralde
R

Rumeysa A.

3 Ocak 2026 18:11
Başlarda bizde öyleydik en ufak problemde panik yapardık biz panik yapınca o kadar kolay hissedip etkileniyorlar ki o yüzden sakin olmakta fayda var zamanla şöyle düşünmeye başladım ve faydası oldu Allah dermansız dert vermesin imkanımız var hastane var dr var Allahın izniyle çözülmeyecekşey yok ve dediğiniz gibi çok önemli bişey olsa zaten bebiş durmaz belli olur
R

Rumeysa A.

3 Ocak 2026 18:13
Süreci kendimiz için gereksiz endişelerle o kadar zorlaştırıyoruz ki zamanla anlıyor insan şimdi 8 aylık zamanla öğreniyor insan
S

Seyma S.

3 Ocak 2026 18:24
Su an salgin var bosuna hastaneye goturmekte bebege zarar verebilir onu da dusunmek lazim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir