Gözlük
69 görüntüleme
Y
Yeliz O.
13 Nisan 2026 18:29
Merhaba 16 aylık kızım var güneşte göz kısma yapıyor güneş gözlüğü kullanabilirmiyiz. Kullanıcaksam hangi özellikler olmalı sağlık açısından

Elif T.
13 Nisan 2026 18:49
Görsel yükleyemiyorum ama kızım şuan 4 aylık ara ara alışması için güneş gözlüğü takıyorum 5. Aydan itibarende inşallah tamamen takacağız Osman hoca bununla ilgili bir hikaye paylaşmıştı chicco nun ve başka bir markanın almıştık markasını yazayım kontrol edin bir isterseniz
Y
Yeliz O.
13 Nisan 2026 19:11
Görsel yükleyemiyorum ama kızım şuan 4 aylık ara ara alışması için güneş gözlüğü takıyorum 5. Aydan itibarende inşallah tamamen takacağız Osman hoca bununla ilgili bir hikaye paylaşmıştı chicco nun ve başka bir markanın almıştık markasını yazayım kontrol edin bir isterseniz

Afranur K.
13 Nisan 2026 19:32
Soleda ve looklight ben de alıcam ama bu ikisi arasında kaldım hangisi daha iyi bilmiyorum kararsızım 😅
Y
Yeliz O.
13 Nisan 2026 19:44
Soleda ve looklight ben de alıcam ama bu ikisi arasında kaldım hangisi daha iyi bilmiyorum kararsızım 😅

Elif T.
13 Nisan 2026 19:57
Marka yazarsanız sevinirim bende ona göre araştırma yapıp alırım teşekkürler şimdiden ☺️
Y
Yeliz O.
13 Nisan 2026 20:03
12 ay üzeri içim chicco daha öncesi için ise Idol eyes Baby Wrapz Sunglasses ama bu marka türkiye de var mı emin değilim