Gözlük

69 görüntüleme
Y

Yeliz O.

13 Nisan 2026 18:29
Merhaba 16 aylık kızım var güneşte göz kısma yapıyor güneş gözlüğü kullanabilirmiyiz. Kullanıcaksam hangi özellikler olmalı sağlık açısından
Elif T.

Elif T.

13 Nisan 2026 18:49
Görsel yükleyemiyorum ama kızım şuan 4 aylık ara ara alışması için güneş gözlüğü takıyorum 5. Aydan itibarende inşallah tamamen takacağız Osman hoca bununla ilgili bir hikaye paylaşmıştı chicco nun ve başka bir markanın almıştık markasını yazayım kontrol edin bir isterseniz
Y

Yeliz O.

13 Nisan 2026 19:11

Elif Tuğçe

Görsel yükleyemiyorum ama kızım şuan 4 aylık ara ara alışması için güneş gözlüğü takıyorum 5. Aydan itibarende inşallah tamamen takacağız Osman hoca bununla ilgili bir hikaye paylaşmıştı chicco nun ve başka bir markanın almıştık markasını yazayım kontrol edin bir isterseniz

Marka yazarsanız sevinirim bende ona göre araştırma yapıp alırım teşekkürler şimdiden ☺️
Afranur K.

Afranur K.

13 Nisan 2026 19:32
Soleda ve looklight ben de alıcam ama bu ikisi arasında kaldım hangisi daha iyi bilmiyorum kararsızım 😅
Y

Yeliz O.

13 Nisan 2026 19:44

Afranur Keskin

Soleda ve looklight ben de alıcam ama bu ikisi arasında kaldım hangisi daha iyi bilmiyorum kararsızım 😅

Looklight daha iyi gibi çünkü uva ve uvb koruması gözüküyor Osman hoca da buna değinmişti hikayesinde ama markayı hatırlamıyorum bnde 🤣
Elif T.

Elif T.

13 Nisan 2026 19:57

Yeliz Okur

Marka yazarsanız sevinirim bende ona göre araştırma yapıp alırım teşekkürler şimdiden ☺️

12 ay üzeri içim chicco daha öncesi için ise Idol eyes Baby Wrapz Sunglasses ama bu marka türkiye de var mı emin değilim
Y

Yeliz O.

13 Nisan 2026 20:03

Elif Tuğçe

12 ay üzeri içim chicco daha öncesi için ise Idol eyes Baby Wrapz Sunglasses ama bu marka türkiye de var mı emin değilim

Teşekkür ederim elif hanım 👏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir