Gözleri Kapalı Çığlıklar: Bu Bir Uyku Geçişi Sorunu mu?

110 görüntüleme
B

Büşra B. Ö.

31 Ocak 2026 10:17
4,5 aylık bebeğim son birkaç gündür bir rahatsızlık geçiriyor. İlk geceyi ateşli atlattık, ancak sonrasındaki gece ve dün gece daha önce karşılaşmadığımız bir durum yaşamaya başladık. Bebeğim uyuduktan yaklaşık bir saat sonra, gözleri kapalı bir şekilde aniden bağırmaya başlıyor ve onu uyandırmakta ya da sakinleştirmekte çok güçlük çekiyoruz. Ayrıca uykuya geçişleri çok zorlaştı; yatağına bıraktığım an uyanıyor ve yeniden uyutmam 1,5 saati bulabiliyor. Bu durum yaşadığımız ateşli hastalığın bir devamı mı, yoksa gelişimsel bir uyku döngüsü sorunu mu merak ediyorum
E

Elif K.

31 Ocak 2026 10:28
Benim kızımda o aylarda başlamıştı hala devam ediyor bende bir çözüm bulamadım 😶🌫️ 6,5 aylık
G

Gamze Ç.

31 Ocak 2026 10:43
İlk akla diş geliyor genelde dişler çıkacağı zaman uykuda çığlıklar oluyor
G

Gamze Ç.

31 Ocak 2026 10:44
Ama tabi doktorunuza danışın bence
H

Hatice B. K. ..

31 Ocak 2026 11:44
Bebeğim 8. ayına girecek ara ara inleme tarzı bir ağlama yaşıyoruz. Çocuk nörolojiye götürdük. Uykuda eeg çekildi. Eeg çekildiğinde 6.5 aylıktı. Temiz çıktı eegsi. O ara da iki dişi çıktı dişten dolayı da olduğunu düşünüyorum en azından bizim yaşadığımız durum için ama siz yine de doktorunuza bir danışın.
B

Berkan D. ..

31 Ocak 2026 23:29
Bizim de tam anlattığınız gibi gece uykusunda ağlıyor biz gaz veya diş çıkarma sürecine veriyoruz bunları.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir