Gözleri Kapalı Ağlayarak Uyanma

181 görüntüleme
K

Kübra Ü. ..

10 Aralık 2025 20:37
Kızm 9ay 16 günlük son 1 haftadır uykusunda hem sağa sola dönüyor sürekli hemde bazen gözleri kapalı ağlıyor bazende gözleri kapalı ağlayıp bi süre sonra uyanıyor oda ısısı 23-24-25 arasında tulumla yatırdım aynısı oldu tulumuz denedim yine aynı uyumadan calpol verdim yine aynı neyivar anlayamıyorum lütfen yardımcı olun
S

Songül U. ..

10 Aralık 2025 20:47
Kübra hanım bende aynı diş çıkarıyor o sebeble olduğunu düşünüyorum sabahlara kadar elli kere uyanıyor
R

Rümeysa A.

10 Aralık 2025 20:51
Bizde sisin ayınızda aynı durumu yaşamıştık diş sancısı yüzünden dişleri çıkınca rahatlamıştı
M

Melike M.

10 Aralık 2025 20:53
Çok yüksek ihtimalle diş çıkarıyordur.Oğlumda tam 9 ay 20 günlüktü 5.dişini çıkarıdı.Ağlamalar ondan mış anlamış olduk.
A

Aydan U.

10 Aralık 2025 21:06
Diş derim ah ne çektik şükür bitti. Geçecek...Temiz içerikli beller, granüller daha da fayda olmazsa calpol kullandık.
K

Kübra Ü. ..

11 Aralık 2025 05:11
Yorumları heps diş umarım en kısa zamanda çıkarır kızım çok zorlanıyoruz
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

11 Aralık 2025 07:02
Merhabalar 🌼 Bebeğinizin dönmesi, ağlaması ve Calpol'e rağmen huzursuzluğun devam etmesi, sorunun ağrıdan ziyade gelişimsel olabileceğini gösterir. Bu durum, ayrılık kaygısı veya öğrenilen motor becerilerin uykuyu bölmesinden kaynaklanabilir. 23-25°C oda ısısı muhtemelen çok sıcaktır. Isıyı düşürün ve uyku düzeni tutarlılığını artırın. İhtiyaç halinde doktorunuza danışın.
K

Kübra Ü. ..

11 Aralık 2025 07:18
Sırtını kontrol ettiğimde çok serin oluyor yani üşüyor mü diyede düşünüyorum sizce sırtın serin olması normal bi durum mu birde dediğiniz gibi aslında son 10 gündür odadan çıkmamda bile çok ağlıyor ve sürekli kucağımda olmak istiyordu
K

Kübra Ü. ..

11 Aralık 2025 17:03
Bugün üst damağına jelsürerken fark ettim kızımın bi dişi patlamış elime değdi yorumların hepsi doğruymuş🙈
S

Songül U. ..

11 Aralık 2025 17:07
Kübra hanım geçmiş olsun biz o diş rutini her ay yaşıyoruz malesef🦋
M

Melike M.

11 Aralık 2025 18:08
@Kübra Üstündal hayırlı olsun yeni dişi🥹🌸inci gibi dişleri olur inşallah🙏🏻💕
K

Kübra Ü. ..

11 Aralık 2025 18:10
Sağolun 🥰inşallah tüm bebişler kolay hızlıca atlatır bu süreci🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir