Gözlerde Kızarıklık Kanlanma

25 görüntüleme
F

Fatma A.

31 Temmuz 2025 09:39
5 ay 17 günlük kızım çeşmeye tatile geldik 2. Gün deniz sonrası gözler kızardı kanlandı ara ara artıp azalıyo göz dr unu gitmemiz gerekir mi huysuzluk çapaklanma akıntı yok
N

Nejla Ö.

31 Temmuz 2025 09:47
Tamam abi teşekkür ettim
N

Nuriye U. ..

9 Ağustos 2025 08:11
Oğlumun gözünde kanlanma vardı, önce sağ birkaç gün içinde de sol gözündr başladı, buraya yazdım ama yanıt alamadım, havaların da aşırı sıcak olduğu bir dönemdi ve dışarıya çıkarmak istemedim çocuğumu o sıcakta, bu nedenle sağlık ocağındaki hemşiremize fotoğrafını attım durumu anlattım, klimalı ortamda olduğunu, akşamları parka çıkardığımızı vs söyledim, o da genta göz damlası kullan dedi. Eczacımıza da durumu anlatıp sorduk, kullanabileceğimizi söylediler, günde 3 damla steril şekilde tabi, yaklaşık 1 haftada geçti, muhtemelen mikrop kapmıştır. Bu damla antibiyotikliymiş, bizim işimize yaradı, tabi siz yine sağlık ocağındakş doktor ya da hemşirenixe danışabilir ya da bir göz doktorundan destek alabilirsiniz, havalar aşırı sıcak olmasaydı ben direkt göz doktoruna götürecektim. Geçmiş olsun.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir