Gözlemci ve Tedirgin Darvranışlar
420 görüntüleme
İ
İrem A.
19 Haziran 2026 20:53
Oğlumm aslan 18 aylık parka ya da benzer yerlere gittiğimizde önce donmuş gibi etrafı izler gözlemler yönlendirmeye çalışssmds o insanları gözlemlemeye devam eder ondan sonra oynamaya başlar mesela merdivenlerden çıkar kayar ama yanına biri geldiğinde duraksar ve onuda gözlemler biri dokunduğunda çok rahatsız oluyor. Kendi kendimizeyken ya fa sürekli gördüğü kişilerleyken öyle değil o zaman çok rahat ve güzel oyun oynuyor ama farklı bi ortam farklı özelliklede hareketli çocuklar aslanı çok tedirgin ediyor bu kötü bişeymi neden böyle bilgisi olan var mıdır
S
Sevgi B. T. ..
19 Haziran 2026 20:55
Tanıdığım bir çocuk da öyleydi şimdi 3 yaşına yaklaştı ve o durum tamamen geçti
M
Melike M.
19 Haziran 2026 21:05
Benim oğlumda 18 aylık böyle bi davranışı yok.Yalnız mı büyütüyorsunuz çocugunuzu? Tek kalmaya ve sadece sizi görmeye alıştıysa ondan yapıyordur.dışarı çıkarıp sosyalleştirin oyun gruplarına götürün parka daha sık götürün.Bu süreci siz yönetin bence
İ
İrem A.
19 Haziran 2026 21:11
Benim oğlumda 18 aylık böyle bi davranışı yok.Yalnız mı büyütüyorsunuz çocugunuzu? Tek kalmaya ve sadece sizi görmeye alıştıysa ondan yapıyordur.dışarı çıkarıp sosyalleştirin oyun gruplarına götürün parka daha sık götürün.Bu süreci siz yönetin bence
M
Melike M.
19 Haziran 2026 21:33
Oturduğumuz sitede park ve halısaha var sabah akşam dışardayız aslında tanıdığı kişilerle iletişimi iyi oyunda oynuyor onlarla tanıyorda bu anlattıklarım yeni gördüğü kişilere oluyor
S
Safiye Ş. ..
19 Haziran 2026 22:08
Benimde bebegim 15 aylik ve ayni anlattiginiz gibi bende arada dusunuyorum neden boyle acaba
Her fitrat ayni dgl bnce bazi insanlar atilgan dir
Bazilari soguk gözlemci taniyip isindiktan sonra ortama dahil olur yani bende oyleyim sahsen bana cekmis diyorum heralde
Her fitrat ayni dgl bnce bazi insanlar atilgan dir
Bazilari soguk gözlemci taniyip isindiktan sonra ortama dahil olur yani bende oyleyim sahsen bana cekmis diyorum heralde
Yükleniyor...