Gözde Eşitsizlik
117 görüntüleme
A
Aysima K.
16 Temmuz 2025 19:52
Merhaba benim kızım 9.5 aylık sol gözü sağ gözüne göre daha küçük geliyor sanki. Hatta daha küçük. Şimdiye kadar ki muayenelerde sorun gözükmedi. Ama yeni yeni fark ediliyor. Göz doktoruna randevu aldım. Böyle bir sorun yaşayan var mı. Kızımın iri gözlü. Bundan olur mu ki..
E
Emel C. ..
16 Temmuz 2025 19:59
Benim bebegiminde dogumdan beri ayni suan 3.5 aylik ve bi degisiklik olmadi doktor muayenesinde bi sorun olmadigini soyledi bizim doktorumuzda
A
Aysima K.
16 Temmuz 2025 20:26
Acaba niye böyle ben ayrı bir göz doktoruna daha randevu aldım bakalım ne diyecek. Ona göre sizi de bilgilendiririm. Cuma günü randevumuz. Siz arada bakarsınız buraya yazmışmıyım diye. Cuma günü yazmazsam bilin ki randevuyu iptal etmişimdir. Çünkü haftaya kayabilir randevu.
K
Kafiye P.
16 Temmuz 2025 20:44
Bızdede aynı sorun var9 aylık ve sol göz biraz daha kucuk doktor bızede sorun yok dedı ama içime sınmıyor başja bir göz doktoruna mı gıtsek
D
Dilek E. G.
16 Temmuz 2025 20:49
Benim oğlumda öyle. 2 buçuk aylık şu an. Büyük görünen gözünde bir de kanal tıkanıklığı var. Masaj yapıyoruz göz pınarına. Bu arada bir kez enfekte de oldu o göz. Ben hep bunlardan kaynaklı diye düşünüyodum
A
Aysima K.
17 Temmuz 2025 08:06
Arkadaşlar ben başka bir doktora daha götüreceğim eğer bir şey yok derse tamam derim ama benim de içim rahat değil diye götürüyorum açıkçası. Ne olursa olsun erken müdahale çok önemli varsa bir şey şimdiden önlem alalım
H
Hatice G. ..
18 Temmuz 2025 05:38
Aynı şekilde benim Bebeğimin de sol gözü diğer gözüne göre daha küçük doktora götürdüm sürekli bebeğim anestezili rop oluyor zaten mikroftalmi olabilir mi diye sordum asistanı yok dedi ama yine de içime sinmiyor
A
Asli B.
18 Temmuz 2025 13:56
7 aylık bebeğimin de o şekilde, dikkatli bakınca fark ediliyor. 2 aylıkken yapılan rutin muayenede sormamıştım ama bir sorun da çıkmamıştı. Yeni doğduğunda gözlerinde çapaklanma olmuştu. Tek gözünde kanal tıkanıklığı vardı. Masaj ve damla ile sorunu çözdük onunla mı alakalı bilmiyorum o gözü daha iri.
A
Aysima K.
18 Temmuz 2025 21:05
Merhaba arkadaşlar. Doktora gittik bugün tüm kontrollee yapıldı. Her ölçüm yapıldı detaylı bakıldı ama eşitsizlik yokmuş çok şükür. Ben de peki hocam neden bize daha küçük gözüküyor diye sorunca bazı bebeklerin burun yapısı basıktır aysimanın da öyle büyüdükçe basıklık gider incelir böylece size artık küçük gözükmez gözü dedi. Ama hiç bir şekilde hiç bir sorun yokmuş. Ama ben özele çok iyi bir doktora gösterdim. İçiniz rahat etmiyorsa sizler de başka doktorlara danışın derim.🌼
İ
İpek
12 Ağustos 2025 19:27
Benim kizim 5 aylik bana da sag gozu daha kucuk geliyordu doktor bir sorun gormedi, senin sag ve solun ayni mi dedi ustelik fsdgshs :)