Gözde Capaklanma

88 görüntüleme
C

Cansu K.

19 Aralık 2025 23:04
Gözde tamamen kapanacak kadar çapak oluyor. Dupatin isimli damla verildi. Bir kere kullanmamıza rağmen sanki daha kötüetti. İlacı kullanan var mı hiç? Çapak sizlerde nasıl geçti
B

Büşra D. D.

22 Aralık 2025 08:37
Benim kızımda da vardı damlayı düzenli kullanmak gerekiyor. Birde gün içinde sürekli temiz tutmak da önemli Doktor bize göz masajı da önermişti gün içinde birkaç kez göz pınarlarına serçe parmağınızla 10 saniyelik hafif baskılı masaj yapabilirsiniz ben faydasını gördüm
C

Cansu K.

22 Aralık 2025 08:41
Ne kadar zaman sonra düzeldi peki? O damlayı bitene kadar mı kullanmıştiniz
B

Büşra D. D.

22 Aralık 2025 08:49
Yok hayır gözlerinde düzelme olunca bırakmıştım ben bi hafta 10 gün kadar sürmüştü diye hatırlıyorum ama damlayı kullanınca direkt azalmıştı da çapak. Şu an 5 aylık kızım ara ara hala oluyor masaja devam ediyorum. göz yaşı kanalı tıkalı o yüzden oluyor dedi doktor. tam açılınca ancak düzeliyor sanırım o da 1 yaşını buluyormuş
B

Büşra K. A.

23 Aralık 2025 21:07
Merhaba benim de kızımda grip sonrasında göz çapaklanması oldu doktoru netira monodoz damla önerdi günde dört kez damlattım gün kadar kullandık düzeldi. Amatabi bizim enfeksiyon vardı sizin durumunuz farklı sanırım
S

Sedanur

24 Aralık 2025 00:33
Bizimki bir haftada geçmişti ama ben öncesinde doktora gidene kadar sürekli Serumfizyolojik ile silmiştim gözünü. Göz pınarlarından dışarı doğru ağız mendiliyle silmiştim .sonra orayı bir daha değdirmeden ağız mendilinin temiz bir kısmıyla bir daha bir daha siliyordum sizde isterseniz önce silip sonra damla kullanın elleriniz mutlaka temiz olsun çünkü çapak yayılabiliyor göze
S

Sedanur

24 Aralık 2025 00:34
Birde evet göz masajı yapın mutlaka ayrıca doktor bize geçmezse göz doktoruna gidin demişti
C

Cansu K.

24 Aralık 2025 07:59
Çok teşekkür ederim sağolun🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir